MINISTRUL DE FINANTE A PROPUS SCADEREA ACCIZEI LA COMBUSTIBIL – Propunerea a fost validata: „Ar reduce pretul la pompa imediat”

436

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Ministrul de Finante, Adrian Caciu, a anuntat marti, 22 februarie 2022, ca a propus liderilor coalitiei solutia scaderii temporare cu 50% a accizei la combustibil, masura care ar reduce pretul la pompa imediat cu peste 1 leu. Potrivit lui Caciu, propunerea a fost validata.

Ministrul de Finante a precizat ca in perioada imediat urmatoare vor fi discutii cu Comisia Europeana si marile companii distribuitoare de carburanti pentru ca preturile la combustibil sa fie reduse la un nivel suportabil pentru toti consumatorii, fie ei persoane fizice sau companii.

Iata anuntul lui Adrian Caciu:

Am propus liderilor coalitiei solutia scaderii temporare cu 50% a accizei la combustibil, masura care ar reduce pretul la pompa imediat cu peste 1 leu.
Propunerea a fost validata in sedinta de azi, astfel ca, in perioada imediat urmatoare, vom avea discutii cu Comisia Europeana si marile companii distribuitoare de carburanti pentru ca preturile la combustibil sa fie reduse la un nivel suportabil pentru toti consumatorii, fie ei persoane fizice sau companii.
Am venit la guvernare sa luam masuri care sa protejeze populatia si firmele romanesti de impactul crizei energetice. Aceasta este doar una dintre deciziile care vor constitui pachetul major de solutii ce au ca scop reducerea facturilor energetice si calmarea puseului inflationist manifestat la acest inceput de an”.

 

1 comentariu la “MINISTRUL DE FINANTE A PROPUS SCADEREA ACCIZEI LA COMBUSTIBIL – Propunerea a fost validata: „Ar reduce pretul la pompa imediat”

  1. Va fi un timp după care liberalii vor neglija cu bună știință ce au promis și vor crește din nou prețul la combustibil și asta chiar în preajma pastelui…
    Știu ei cum sa fure din buzunarul nostru ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole