Ministerul lui Nasui vrea sa le dea pe nimic strainilor doua resurse importante

2899

sursa foto: facebook Claudiu Nasui

Ministerul Economiei, condus de catre USR-istul Claudiu Nasui (foto 1), urmareste sa le vanda pe nimic strainilor doua resurse importante ale Romaniei.

Este vorba despre sare si grafit, ambele administrate de catre Socitatea Nationala a Sarii Salrom SA. Grafitul va fi din ce in ce mai important in viitorul apropiat, in contextul in care Uniunea Europeana preseaza Romania sa treaca la producerea de energie verde.

In februarie, a fost numita secretar de stat in Ministerul Economiei o anume Simona Gabriela Fatu (foto 2), care de-a lungul timpului a lucrat in mai multe companii – deopotriva de stat si private. Ei bine, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan scrie in Evenimentul Zilei ca aceasta Simona Fatu ar fi cheia prin care ministerul lui Nasui ar urmari sa praduiasca Salrom, prin blocarea oricaror proiecte de modernizare. Nu de alta, dar Fatu are deje experienta in acest domeniu, ea exprimandu-si opozitia in calitate de membru in consiliul de administratie al Salrom din partea Fondului Proprietatea (FP). Or, odata cu accederea ei in Ministerul Economiei, statul nu va mai avea niciun reprezentant real in CA-ul Salrom, toti oamenii urmand sa faca jocurile FP.

Cititi aici, in EVZ, intregul material.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Ministerul lui Nasui vrea sa le dea pe nimic strainilor doua resurse importante

  1. Individul provine din armata de flotaniti ai lui Ceausescu, ca doar se vede pe fata lui, ca sa nu mai spun si de faptul ca numele il da de gol. In spatele lui este intuneric, asa ca nu poti avea pretentii sa faca ceva in interesul tarii. Ca orice pervenit din taranime este servil si umil in fata oricarui strain. Odata cu ei a aparut si ideea ca servilismul reprezinta iscusinta diplomatica. Poate scrieti unde era familia lui in 1945 si cu ce anume se ocupa, respectiv nivelul studiilor. O sa ridem mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole