METROUL NU CIRCULA – Sindicatele protesteaza in subteran, Capitala este blocata

1326
metrou in cluj

sursa foto: digi24

Metroul nu circula vineri dimineata, 26 martie 2021, din cauza unui protest spontan al sindicalistilor.
Acestia au coborat in tunel, pe calea de rulare, si au impiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Iata anuntul Metrorex:

„In dimineata zilei de 26 martie, reprezentanti ai sindicatului USLM au organizat un protest spontan in statia Piata Unirii.

Acestia au coborat in tunel, pe calea de rulare, si au impiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Asa-zisul protest spontan reprezinta in fapt o actiune sindicala, in timpul careia reprezentantii USLM au refuzat orice tentativa de dialog cu conducerea Metrorex.

Desi sindicalistii au lasat de inteles ca ar avea o lista de cereri, invitatiile repetate de intalnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul noptii.

Din cauza actiunii sindicatului, dar mai ales pentru siguranta membrilor acestuia, care se afla pe calea de rulare, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune pentru operarea trenurilor de pasageri.
 
Pe aceasta cale dorim sa adresam scuze bucurestenilor si ii rugam sa inteleaga ca, desi consideram actiunea sindicala nejustificata, nu putem risca viata unor oameni.

De asemenea asiguram locuitorii Capitalei ca intreprindem toate actiunile legale la dispozitia noastra pentru a reporni activitatea metroului in siguranta”.

1 comentariu la “METROUL NU CIRCULA – Sindicatele protesteaza in subteran, Capitala este blocata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole