Mesajul cu talc al Ralucai Turcan (Foto)

1985

Vicepremierul Raluca Turcan (foto) nu inceteaza sa ne surprinda. De data aceasta, nu este vorba despre o gafa, ci despre un mesaj ce ar putea avea efect de bumerang impotriva celeia care a ramas in istorie pentru cugetari precum „TVR HD inseamna TVR Hunedoara” si „Te culci sanatos si te trezesti mort”.

Dupa cum vedeti in imaginea de mai jos, Turcan s-a afisat in sedinta de Guvern de joi, 15 octombrie 2020, purtand o masca neagra pe care scrie „#stayawake” – adica „stai treaz”. In cazul in care v-ati gandit ca este un mesaj pentru Ludovic Orban, tinem sa va dezamagim: „treaz” in sensul de antonim al lui „beat” se traduce prin „sober”. Sau poate ca Raluca Turcan facea aluzie la faptul ca sedintele de Executiv sunt atat de plictisitoare, incat ii ia somnul pe participanti.

In fine: ironia inca mai mare este una involuntara si consta in contextul in care este folosita eticheta #stayawake. De exemplu, daca dati click aici, veti vedea ca postarile continand acest hashtag se refera in principal la ingrozitoarele abuzuri emotionale pe care le comit impotriva copiilor guvernele lumii care se dedau la dictatura sanitara in numele COVID-19. Totusi, sa fim bine intelesi: niciodata n-am banuit-o pe Raluca Turcan de prea multa subtilitate. Deci sunt 99% sanse ca aparitia ei cu botnita inscriptionata cu „stay awake” sa nu fi fost cu intentia de revolta impotriva propriei echipe guvernamentale.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Mesajul cu talc al Ralucai Turcan (Foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole