MASURI DE AUSTERITATE INGROZITOARE – Avertismentul fostului premier Adrian Nastase

1020
Tradari in PSD. De asta am putea avea parte in viitorul apropiat, in cazul in care PSD va ramane in opozitie. Semnalul de alarma este tras de fostul premier si presedinte al PSD Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase (foto stanga) avertizeaza ca in urmatorii trei ani Romania ar trebui sa ajunga la un deficit de 3%. Iar acest lucru va presupune – daca se va incerca realizarea lui, niste masuri de austeritate ingrozitoare.

In ceea ce priveste situatia economica, Adrian Nastase a declarat la antena 3 ca lucrurile sunt foarte grave, iar deficitul bugetar va ajunge in 2021 la 8%.

Iata declaratiile facute de Adrian Nastase:

„In ceea ce priveste situatia economica, lucrurile sunt foarte grave si usor de inteles. In conditiile in care am avut anul trecut un deficit bugetar de 9,8% si doar 1% s-au datorat masurilor impotriva pandemiei, este clar ca anul trecut a fost unul foarte dificil, ca sa nu spun altfel, din punct de vedere economic.
Anul acesta vom avea un deficit anuntat de 7,2%, in opinia mea dupa rectificari se va ajunge cu siguranta la 8%, iar in urmatorii 3 ani noi ar trebui sa ajungem inapoi la 3%. Lucrul acesta va presupune – daca se va incerca realizarea lui – niste masuri de austeritate ingrozitoare”.

1 comentariu la “MASURI DE AUSTERITATE INGROZITOARE – Avertismentul fostului premier Adrian Nastase

  1. & Dacă vaccinarea este şi ca o „declaraţie de malnutriţie” cu comuniştii, testele PCR pozitive arătând şi deficienţe ale imunităţii, societatea capitalistă fiind una a indivizilor harnici, eficienţi, în care monopoluri ale unor „jucători ai economiei de piaţă”, abuzuri de poziţii dominante în piaţa liberă concurenţială , atitudini de totalitarism în piaţa liberă a economiei de piaţă sunt sancţionate şi de Consiliul Concurenţei, deci societatea capitalistă fiind o societate în care malnutriţia nu este acceptată, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole