MASTI NECONFORME – Gabriela Firea acuza ca romanii au murit din cauza guvernului Orban

3380

Masti neconforme.

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea acuza ca romanii au murit cu miile din cauza guvernului Orban, si asta pentru ca pe piata au fost bagate masti neconforme:

“Romanii s-au imbolnavit cu zecile de mii si au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu si-a facut deloc treaba!”.

Firea spune intr-o postare pe Facebook ca singura modalitate ca guvernantii sa socoteala pentru mastile neconforme este prin votul pe 6 decembrie, avand in vedere ca Orban sau vreun ministru nu-si asuma nicio responsabilitate:

“Este un esec grav al guvernului sustinut de Dreapta Unita, iar vinovatii, in frunte cu Iohannis si cu Orban trebuie sa plateasca pe 6 decembrie pentru tot raul pe care l-au facut si il fac romanilor”.

Iata postarea facuta de Gabriela Firea:

“De vorba cu bucurestenii. Oamenii sunt revoltati. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca sa constate ca mastile pe care ne obliga sa le purtam sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtam degeaba pentru ca nu ne protejeaza.

Romanii s-au imbolnavit cu zecile de mii si au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu si-a facut deloc treaba!

Cum Orban sau vreun ministru nu-si asuma nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteala este prin vot pe 6 decembrie.

Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit desi au respectat regulile impuse de autoritati din cauza ca guvernul PNL nu a fost in stare sa controleze si sa reglementeze comertul cu masti neconforme, multe dintre ele ajungand sa fie folosite chiar de personalul medical din linia intai.


PNL trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru ca romani si-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpara niste masti care nu le-au oferit nicio protectie.

Este un esec grav al guvernului sustinut de Dreapta Unita, iar vinovatii, in frunte cu Iohannis si cu Orban trebuie sa plateasca pe 6 decembrie pentru tot raul pe care l-au facut si il fac romanilor.

EsecDeDreapta

NuLePasaDeOameni

IncompetentaSICoruptieLaGuvernare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole