MASCA DE PROTECTIE, OBLIGATORIE PE STRADA – Guvernul a decis: se va purta in spatiile deschise. Ordinul urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial

1364

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Masca de protectie devine obligatorie pe strada, in zonele aglomerate, in localitatile unde rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori, a anuntat, miercuri, 6 octombrie 2021, Ministerul Sanatatii.


Potrivit antena 3, Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, si cel de Interne, Lucian Bode (foto stanga, langa Florin Citu), au semnat Ordinul nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS-CoV-2 pe durata starii de alerta Ordinul comun va fi publicat in Monitorul Oficial.

Se aplica de la incidenta de 6 la mia de locuitori

Astfel, in localitatile in care incidenta cumulata la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie, in toate spatiile publice deschise.

2 comentarii la “MASCA DE PROTECTIE, OBLIGATORIE PE STRADA – Guvernul a decis: se va purta in spatiile deschise. Ordinul urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial

  1. Aăstia sunt chiar prosti ? În bază la ce mai pot da ei Hotărâri de Guvern fiind acum un Guvern Interimar ?
    Încalcă tot în picioare… pentru îștia nici Constitutia nu mai contează.

  2. Catu si insii din juruul lui nu mai formeaza nici un guver, orice ticalosie ar impune acesti infractori si fraudulosi ocupanti ai palaltului Victoria este ilegala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole