MARIREA PENSIILOR – Ce ar fi transmis la Bruxelles Guvernul Citu: „Acum intelege toata lumea?” (Document)

2942

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirma ca guvernul condus de Florin Citu a transmis la Bruxelles ca intentioneaza sa nu mai aplice legea care prevede marirea pensiilor.
Ciolacu, care a publicat pe Facebook un document cu antetul guvernului, spune ca guvernantii intentioneaza sa desfiinteze pensia anticipata, sa mareasca varsta de pensionare, dar si vechimea in munca necesara pensionarii.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

“Desi nimeni nu le-a cerut-o, Guvernul Citu a transmis la Bruxelles ca intentioneaza sa nu mai aplice legea care prevede marirea pensiilor, ca va desfiinta pensia anticipata, ca va mari varsta de pensionare, dar si vechimea in munca necesara pensionarii!
Acum intelege toata lumea de ce insistam sa vina in Parlament sa isi asume clar in fata romanilor ce nenorociri au de gand sa faca cu adevarat sub masca PNRR?!
PSD se opune categoric acestor intentii! Si vom folosi toate mijloacele legale pentru a stopa ”reformele” criminale impotriva romanilor!”.

5 comentarii la “MARIREA PENSIILOR – Ce ar fi transmis la Bruxelles Guvernul Citu: „Acum intelege toata lumea?” (Document)

  1. Pupincuristul câcâțu execută comenzile venite de la ciolaniSS și SRI. Este incult, lipsit de onoare și de profesionalism pentru a gândi liber cu singurul său neuron.

  2. Cel mai mare dezastru pentru Romania dupa tortionarul Ion Iliescu este actuala guvernare PNL,USR+ si UDMR condus de Florin Catu din partea Ciumei galbene PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole