Mare ti-e gradina, Doamne!

1980
In mare forta a bagat capul in poza un deputat PNL, pe numele sau Pavel Popescu

V-am spus in editia de luni ca Romania a ajuns sa fie condusa de niste clovni. Si v-am prezentat in acest sens un filmulet cu premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan (click aici pentru a citi). Dar stati, ca Orban si Dan nu sunt singurii. In mare forta a bagat capul in poza un deputat PNL, pe numele sau Pavel Popescu (foto 1). Ia uitati cu mesaj electoral a iesit acest personaj: “Dragi bunici, de la 1.11.2020, am scazut tarifele la telefonia fixa cu 30%” (foto 2). Puteti crede asa ceva? Desigur, liberalul Pavel Popescu face trimitere la decizia ANCOM de scadere a tarifelor cu 30% pentru telefonie fixa (click aici pentru a citi), o masura care nu are nicio legatura cu PNL sau Guvernul Orban. Ca sa nu mai spunem ca ANCOM a fost condusa de “pesedistul” Sorin Grindeanu.

Oricum, acest baiat Pavel Popescu este unic si trebuie pastrat pe viata in politica. Altfel am pierde un motiv de distractie.

Pe de alta parte, fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, probabil la randul sau socat de anuntul lui Pavel Popescu, a avut o remarca extrem de pertinenta: “Dragi Bunici, PNL nu v-a dat nici pensiile conform legii, nici nu a marit alocatiile nepotilor, nici nu avem mai multe teste Covid 19, nici mai multe paturi la terapie intensiva! Dar PNL a scazut tarifele la telefonia fixa??? Serios???”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole