LUDOVIC ORBAN, FACUT PRAF DE SOSOACA – Senatorea i-a adus aminte ca in timp ce romanii erau amendati daca nu purtau masca, liderul PNL chefuia: „Umpleati Guvernul Romaniei cu pahare de whisky”

3378

sursa foto: cancan.ro

Senatoarea Diana Sosoaca s-a dezlantuit miercuri, 16 iunie 2021, si l-a criticat pe liderul PNL Ludovic Orban, amintindu-i ca in timp ce romanii erau amendati daca nu purtau masti, el chefuia cu greii guvernului. Fara masca, dar cu whisky, tigari si trabuc (click aici pentru a citi).

Senatoarea a luat cuvantul de la tribuna Parlamentului, insa Ludovic Orban i-a spus ca s-au terminat dezbaterile. Diana Sosoaca nu s-a lasat intimidata si i-a transmis liderului PNL ca „nu s-a finalizat”. Dupa care l-a criticat pentru ca in timp ce romanii erau amendati, el „umplea Guvernul Romaniei cu pahare de whisky si trabucuri”.

Iata dialogul dintre Diana Sosoaca si Ludovic Orban

Ludovic Orban: ”Pe procedura, doamna senator Sosoaca”.
Diana Sosoaca: ”Nu, domnul presedinte, eu sunt inscrisa la cuvant”.
Ludovic Orban: ”S-au finalizat dezbaterile.”
Diana Sosoaca: ”Nu s-a finalizat, ca nu spuneti dumneavoastra in fata Constitutiei Romaniei. Exista o Constitutie si un Regulament pe care va bateti joc, asa cum va bateti joc si de Avocatul Poporului.”
Ludovic Orban: ”Aveti interventie pe procedura?”
Diana Sosoaca: ”Foarte bine, 3 minute, vad ca mi-ati majorat timpul la 3 minute, de la unul.”

Ludovic Orban: ”Va rog sa finalizati dupa un minut.”
Diana Sosoaca: ”Finalizez dupa 3 minute. Asa e la noi. Incercati sa fiti putin respectuos, domnule Orban. Pentru ca, daca ne aducem aminte, in timp ce dumneavoastra in timpul starii de urgenta umpleati Guvernul Romaniei cu pahare de whisky si trabucuri, poporul roman era amendat cu 20.000 de lei, pentru ca isi permitea sa cumpere o paine.”

5 comentarii la “LUDOVIC ORBAN, FACUT PRAF DE SOSOACA – Senatorea i-a adus aminte ca in timp ce romanii erau amendati daca nu purtau masca, liderul PNL chefuia: „Umpleati Guvernul Romaniei cu pahare de whisky”

  1. Respect și stimă doamnă Diana Șoșoacă. Oare de ce nu sint și citiva bărbați ca d-voastră.

  2. Pentru ca barbati din parlament sunt prea lasi ca sa se i-a la harta cu greii de la putere. Se vede ca ne trebuie o mana de femeie ca sa trezeasca barbatia unora care stau si dorm in loc sa de a de pamant cu corupti care ne conduc….spre pieire din pacate. Bine aici si noi suntem de vina fiindca prea mult timp ne vindem pe un mic si o bere in loc sa ridicam cu pretenti. Ne blesteama Stramosi din mormant fiindca am devenit din popor viteaz si ne ingenunchiat de nimeni intr-un popor de las si sluga la doi stapani. Vorba poetului” cum nu vii tu Tepes Doamne”?

  3. Bravo doamna avocat Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă mult succes an tot ce faceti noi poporul va sustinem mult respect doamne ajuta 🙏🙏✌✌👏👏🇹🇩🇹🇩❤❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole