LOCURILE DE PARCARE DIN BUCURESTI – Nicusor Dan, torpilat: “200.000 de bucuresteni vor plati enorm”

1412
Dezvaluiri despre miza alegerii lui Nicusor Dan

Senatoarea Gabriela Firea il critica pe Primarul Capitalei Nicusor Dan dupa ce municipalitatea a decis majorarea taxei pentru parcari.
Firea spune ca 200.000 de bucuresteni vor plati enorm pentru locurile de parcare de resedinta, iar pentru unii dintre ei, taxa se mareste de 10 ori.

Senatoarea PSD arata intr-o postare pe Facebook ca Nicusor Dan a decis, fara vreun fel de anunt sau consultare publica, sa puna aceasta noua taxa pentru parcarile de langa blocuri:

“Noul primar general, o napasta picata pe capul bucurestenilor, uita ca inainte sa vina cu un nou bir pentru bucuresteni, trebuie sa vina cu solutii”.

Iata postarea Gabrielei Firea:

“200.000 de bucuresteni vor plati enorm pentru locurile de parcare de resedinta. Pentru unii dintre ei taxa se mareste DE 10 ORI, atentie, DE 10 ORI! Noul primar general “de dreapta” a decis, fara vreun fel de anunt sau consultare publica, sa puna aceasta noua taxa pentru parcarile de langa blocuri. Bine ca nu a dat vina tot pe mine si pentru majorarea asta! M-am obisnuit!
Noul primar general, o napasta picata pe capul bucurestenilor, uita ca inainte sa vina cu un nou bir pentru bucuresteni, trebuie sa vina cu solutii.
Nu poti sa vii cu crestere atat de mare, peste noapte. Da, tariful de pana acum era mic in comparatie cu alte capitale europene, cum ne place sa comparam.
Insa, acolo si salariile sunt altele!

Poate nici suma majorata de 10 ori nu e mare, in aceeasi comparatie. Insa, in buzunarul romanilor se va resimti.
Oare se termina pandemia Covid, iar bucurestenii isi vor reveni financiar pana la anul? Asa ca “meritau” o supra-taxare?
In conditii de criza economica, tu vii cu inca o povara pentru buzunarele bucurestenilor? Este inacceptabil!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole