LISTA POSIBILILOR MINISTRI DIN GUVERNUL CITU – UDMR a facut deja anuntul oficial

830
ministrul Finantelor Publice, Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis il va nominaliza cel mai probabil marti pe Florin Citu (foto) pentru functia de premier, insa in privinta ministrilor, cele mai multe nume vehiculate sunt pe surse.

UDMR a anuntat oficial ca Kelemen Hunor a fost desemnat pentru functia de viceprim-ministru, Cseke Attila pentru functia de ministru desemnat al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și a Administrației, Tanczos Barna pentru functia de ministru desemnat al Mediului, Apelor și Pădurilor, iar Novak Eduard pentru functia de ministru desemnat al Tineretului și Sportului.

PNL si USR-PLUS nu au facut deocamdata un anunt oficial in privinta ministrilor desemnati

Portofoliile pe care le va gestiona PNL sunt: Ministerul Apararii, Ministerul de Externe, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul de Interne, Ministerul Educatiei, Ministerul Energiei, rezultat din impartirea Ministerului Economiei in doua structuri distincte, in care Ministerul Energiei va fi condus de un reprezentant PNL, Ministerul Agriculturii, Ministerul Culturii si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Potrivit stiripesurse.ro, la Aparare si Externe ar urma sa ramana actualii ministri, Nicolae Ciuca si Bogdan Aurescu.

La Finante, sunt in carti Lucian Ovidiu Heius / Bogdan Husuca / Sebastian Burduja, la Interne – ar putea ramane Marcel Vela, dar au fost vehiculate si numele lui Rares Bogdan, care a anuntat insa ca va ramane europarlamentar, si Laurentiu Leoreanu.

Ministerele USR PLUS sunt Justitie, Transporturi, Sanatate, Cercetare Inovare si Digitalizare, Economie cu partea de antreprenoriat si IMM si Fonduri Europene.

In acest caz, posibili ministri sunt  Stelian Ion  – Justitie, Vlad Voiculescu – Sanatate, Catalin Drula – Transporturi, Cristian Ghinea – Fonduri Europene.

1 comentariu la “LISTA POSIBILILOR MINISTRI DIN GUVERNUL CITU – UDMR a facut deja anuntul oficial

  1. PSD-ul si AUR trebuie sa impiedice formarea acestui GuWERNER nelegitim. De ce aceasta urgenta de formare a acestui cos de gunoi?. Chiar Dulapul de la Cotroceni a afirmat ca sunt tari unde Guvernele au fost instalate dupa luni de zile. Chiar azi s-a anuntat dizolvarea Parlamentului in Israel, si alegeri in Martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole