LIBERALIZAREA PIETEI DE ENERGIE – Electrica ofera discount consumatorilor. Iata oferta

817
a scazut roboru

foto: digi24

Electrica Furnizare anunta ca ofera benevol un discount consumatorilor care doresc trecerea in piata concurentiala, dar nu au avut inca timpul sa ia o decizie informata.

Discount-ul se aplica pentru intervalul cuprins intre data de 1 ianuarie 2021 si momentul in care acestia opteaza pentru o oferta de pe piata libera, oricand pana la data de 31 august 2021.

Tranzitia in piata concurentiala

Discount-ul va reflecta diferenta dintre pretul de serviciu universal si pretul ofertei concurentiale pentru care a optat consumatorul, sprijinind astfel tranzitia facila a acestuia in piata concurentiala si oferindu-i suficient timp pentru a face cea mai buna alegere:

“Indiferent de decizia consumatorilor de a opta sau nu pentru oricare dintre ofertele de pe piata concurentiala, compania Electrica Furnizare va asigura continuitatea furnizarii de energie electrica pentru toti clientii, neexistand niciun risc privind intreruperea serviciului.

Clientii Electrica Furnizare au, totodata, la dispozitie un proces simplificat de contractare datorita deciziei companiei de a solicita un singur document oficial din partea acestora: actul de identitate. Procedura este una facila si in cazul clientilor noi, pe langa cartea de identitate fiind necesar doar un act de proprietate sau o declaratie pe proprie raspundere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole