LIBER LA TRANZACTIE PENTRU BANCA TRANSILVANIA – Consiliul Concurentei si-a dat acceptul

278

foto: b1.ro

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Banca Transilvania SA intentioneaza sa preia Tiriac Leasing IFN SA.


Banca Transilvania SA este parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, care include si o serie de societati comerciale si institutii financiare nebancare. Grupul Banca Transilvania ofera o gama variata de servicii financiare, incluzand servicii bancare pentru persoane fizice si persoane juridice, servicii de investitii financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing financiar, microfinantare si factoring. Banca Transilvania SA ofera clientilor sai, persoane fizice sau juridice, produse si servicii bancare, in conformitate cu autorizatia emisa de Banca Nationala a Romaniei. De asemenea, Banca Transilvania SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 1997.

Finantare pentru autovehicule

Tiriac Leasing IFN SA este o institutie financiara nebancara ce activeaza pe piata serviciilor financiare, prin acordarea de finantare pentru autovehicule (preponderent) si echipamente, prin leasing financiar si, intr-un volum foarte redus, prin credit. In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata din Romania sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

liternet