LESIN IN DIRECT DUPA VACCINUL ANTI-COVID – O asistenta din SUA si-a pierdut cunostinta imediat dupa ce a fost vaccinata impotriva coronavirusului (Video)

3380

O scena socanta s-a produs in Statele Unite ale Americii joi, 17 decembrie 2020. O asistenta a lesinat pur si simplu dupa ce a primit o doza din vaccinul produs de catre corporatia americana Pfizer impotriva coronavirusului.

Este vorba despre Tiffany Dover (foto), asistenta-sefa de la spitalul CHI Memorial din orasul Chattanooga, statul Tennessee. Ea a fost vaccinata in direct, in fata camerelor de luat vederi, iar cateva minute mai tarziu, tot acolo, in timp ce le vorbea reporterilor, si-a pierdut cunostinta, plangandu-se de ameteala, relateaza Fox News.

Cu toate acestea, dupa ce si-a revenit, Dover a avut grija sa mentioneze ca are o problema de sanatate care o face sa lesine cand simte durere. Medicii prezenti s-au grabit sa dea asigurari ca nu vaccinul a fost de vina.

Lumea Banilor va prezinta inregistrarea care, spre deosebire de cele disponibile deja pe Internet, surprinde si momentul vaccinarii. Dati click aici ca sa-l urmariti pe Vimeo.com! In caz ca Vimeo il va sterge, gasiti o copie de rezerva facand click aici, pe Bitchute.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole