LA MALL, IN WEEKEND, DOAR ROMANII VACCINATI – Scenariul discutat in coalitie si anuntat de Dan Barna

1720
Mocneste scandalul intre Citu si Barna

Vesti proaste pentru romanii care nu s-au vaccinat. Vicepremierul Dan Barna a declarat vineri, 23 iulie 2021, ca s-a discutat in cadrul coalititei de guvernare ca in weekend sa mearga la mall doar personale vaccinate. Momentan, nu s-a luat vreo decizie.

Dan Barna a anuntat, potrivit realitatea.net, ca Guvernul pregateste o serie de masuri pentru a incerca sa dea un imbold campaniei de vaccinare anti-Covid, care inainteaza cu dificultate:
Am discutat in sedinta Coalitiei. Trebuie sa venim cu masuri pe modelul celorlalte state pentru a incuraja campania de vaccinare. Valul 4 va avea un efect de stimul pentru cei care inca nu s-au vaccinat. Vorbim de doua tipuri de masuri: incurajare si stimulare si masuri pentru accesul la unele utilitati.

Restrictii pentru nevaccinati

De exemplu, mersul la mall sa fie conditionat in weekend de vaccinare, ar fi o masura care s-ar putea lua. Legea cu zi libera pentru vaccinare a fost deja adoptata.
Daca nu reusim sa crestem acest nivel de vaccinare la nivel national vom avea probleme cu totii. E necesar sa-i incurajam pe oameni sa se imunizeze”
.

3 comentarii la “LA MALL, IN WEEKEND, DOAR ROMANII VACCINATI – Scenariul discutat in coalitie si anuntat de Dan Barna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole