La gunoi cu Constitutia! Iohannis este bulibasa PNL. Chiar un liberal de top a spus-o

1416

Ceea ce pana acum am vazut cu totii a fost confirmat chiar de la varful Partidului National Liberal: presedintele Klaus Iohannis (foto) conduce PNL ca un bulibasa, in dispretul Constitutiei Romaniei.

Cel care a recunoscut acest fapt, ba chiar in direct la televizor, este vicepresedintele PNL Virgil Guran, proaspat ales senator. Intr-o interventie telefonica la Antena 3 luni, 21 decembrie 2020, solicitat sa comenteze zvonul ca premierul Florin Citu ar dori sa desemneze personal un succesor la Finante, Guran a raspuns (potrivit Inpolitics.ro): „Presedintele va stabili pana la urma ce ministri sunt nominalizati si ce ministri vor fi trimisi pentru votul in Parlament”.

Fireste ca moderatoarea a ramas interzisa si l-a intrebat despre ce presedinte este vorba. Moment in care Guran a raspuns senin: „Presedintele Romaniei. Se va merge la presedintele Romaniei, care desemneaza premierul, dar si ministrii. Intr-adevar, presedintele desemneaza premierul, care isi formeaza cabinetul, dar, in acelasi timp, uitati-va in Constitutie, daca tot clamati Constitutia, presedintele poate sa refuze anumiti ministri in momentul in care sunt desemnati. Intr-adevar, se merge cu echipa dupa aceea in Parlament si Parlamentul voteaza daca acel guvern trece sau nu trece”.

Moderatoarea a incercat sa-i spuna lui Virgil Guran ca nu are dreptate, dar PNL-istul i-a taiat-o:

Uitati-va mai bine in Constitutie, sa vedeti ca presedintele poate!”

Ca sa nu mai lungim vorba – cititi aici, pe Inpolitics.ro intregul subiect, care arata cu citate din Constitutie ca Virgil Guran a spus o prostie cat el de mare si mai ales pune problema daca nu cumva PNL-istului i-ar trebui facut dosar penal.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole