KLAUS IOHANNIS A REACTIONAT DUPA REVOCAREA MINISTRULUI DE FINANTE – „Stie ce face”. Presedintele a vorbit despre responsabilitatea lui Citu

1364
iohannis a promulgat trei legi

Dupa aproape 24 de ore de la demiterea ministrului de Finante Alexandru Nazare de catre premierul Florin Citu, presedintele Klaus Iohannis a reactionat.
Seful statului a declarat, potrivit observatornews.ro, ca premierul are dreptul sa isi schimbe echipa.
Iohannis, care a girat decizia lui Citu si a semnat decretul de revocare din functie a lui Alexandru Nazare, a spus ca premierul este responsabil pentru buna functionare a Guvernului si are tot dreptul sa schimbe echipa cand crede ca lucrurile pot merge mai bine.

Iata declaratia facuta de Klaus Iohannis:

„Cred ca este bine sa vedem lucrurile intr-o nota realista. Guvernul are sprijinul partidului si are tot sprijinul coalitiei din care a rezultat. Iar daca premierul a considerat ca e necesara schimbarea unui ministru, inseamna ca a facut o evaluare si stie ce face.
Premierul este cel care stie cum functioneaza Guvernul si pana la urma premierul este responsabil pentru buna functionare a Guvernului, are tot dreptul sa schimbe echipa cand crede ca lucrurile pot merge mai bine”.

Citu l-a sunat pe Nazare

Alexandru Nazare a dezvaluit cum s-a ajuns la inlaturarea sa din functie, sustinand ca acest lucru nu are nimic de a face cu rezultatele sale.
Nazare a declarat ca in 21 mai au aparut, pe surse, semnale ca o sa fie remaniat, motiv pentru care a avut o discutie cu Florin Citu, iar acesta a negat un astfel de scenariu (click aici pentru a citi).

1 comentariu la “KLAUS IOHANNIS A REACTIONAT DUPA REVOCAREA MINISTRULUI DE FINANTE – „Stie ce face”. Presedintele a vorbit despre responsabilitatea lui Citu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole