Klaus „8,31%” Iohannis se teme de COVID. Plus un sondaj profetic trecut cu vederea

2704

Aflam de la Antena 3 ca Administratia Prezidentiala i-a trimis la teste de coronavirus pe liderii de partide care se vor duce zilele viitoare sa negocieze cu presedintele Klaus Iohannis formarea unui nou guvern.

Dumneavoastra ce credeti: viteazul om de stat chiar se teme de Hapciu-19 sau i-a pus pe aia sa-si bage bete-n nas doar in speranta ca unii vor fi testati pozitiv, vor intra in izolare si astfel nu-i vor mai respira lui Werner augustul aer? Oricum: ar merita statuie in marime naturala oricare dintre politicienii programati pentru sambata care, odata ajuns la Cotroceni, va avea curajul sa-i ceara fata-n fata lui Iohannis sa prezinte si el un test COVID-19.

Ramanand cu atentia pironita asupra lui Scrasnila Voda, ia priviti mai jos ce grafic circula pe Facebook. Raportat la absenteism si la voturile anulate, situatia reala a scorurilor obtinute de catre partide se prezinta in felul urmator:

– PSD: 9,52%;

– PNL: 8,31%;

– USR-PLUS: 5,15%;

– AUR: 2,98%;

– UDMR: 1,91%;

– altii: 4,61%.

Deci, practic, Klaus Iohannis, cu toata behaiala lui impotriva PSD si in favoarea PNL, a reusit sa obtina doar 8,31%. Deci in numai un an si o luna, Werner a scazut de la 37,82% (cat a obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale) pana la 8,31%.

Hai, treaca de la noi: sa punem si cele 5,15% ale pluseristilor. Atunci Iohannis s-ar situa la 13,46%. Ceea ce este un nivel surprinzator de apropiat de cel avansat in noiembrie de catre sondajul Argument: 13% incredere (detalii pe Stiridiaspora.ro).

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

3 comentarii la “Klaus „8,31%” Iohannis se teme de COVID. Plus un sondaj profetic trecut cu vederea

  1. Nu se teme de covid! Stie ca este o raceala care se tratează! Isi netezește drumul spre dictatura fascisto-medicala-globala! Spre drumul de gaulaiter deplin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole