JAF LA POMPA – Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea avertizeaza: “Doar intr-o singura luna pretul mediu al unui litru de benzina a crescut cu 9,81%, iar cel al motorinei cu 8,79%! Aceste scumpiri vor afecta toate sectoarele de activitate, incepand cu transporturile si finalizand cu productia de marfuri”

1053
JAF LA POMPA – Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea avertizeaza

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea (foto), in prezent sustinator al partidului Alianta pentru Patrie (APP), trage un semnal de alarma dupa explozia preturilor la benzina si energie.

Dragnea precizeaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 27 ianuarie 2022, ca romanii au ajuns sa plateasca cele mai mari preturi la combustibil din istorie. Concret, doar intr-o singura luna pretul mediu al unui litru de benzina a crescut cu 9,81%, iar cel al motorinei cu 8,79%.

De asemenea, Liviu Dragnea avertizeaza ca scumpirea benzinei si motorinei va afecta toate sectoarele de activitate, de la transporturi pana la productia de marfuri.

Redam postarea fostului lider PSD Liviu Dragnea:

Romanii sunt obligati sa plateasca cele mai mari preturi pentru benzina si motorina din toata istoria noastra!

Doar intr-o singura luna pretul mediu al unui litru de benzina a crescut cu 9,81%, iar cel al motorinei cu 8,79%!

Aceste scumpiri vor afecta toate sectoarele de activitate, incepand cu transporturile si finalizand cu productia de marfuri.

Guvernul PSD-PNL trebuie sa ia exemplul tarilor vecine si sa reduca, urgent, taxele si accizele la combustibil!

Altfel, vor ingropa toata economia Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole