Iohannis, urmasul lui Ceausescu, nu suporta lumina soarelui

2266
caciulile presedintilor Nicolae Ceausescu si Klaus Iohannis

* Ati vazut deja cum presedintele Klaus Iohannis s-a inghesuit sa se filmeze la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, desi nu a avut nici macar contributia cea mai mica la realizarea acestui tronson din magistrala M5. Ei bine, Internetul nu a lasat netaxata fanfaronada lui Werner, facand imediat un colaj video ce are drept fundal sonor un fragment din Telejurnalul anului 1979, in care Ceausestii erau prezentati (bineinteles: in stilul sforaitor specific epocii) in vizita de inaugurare a tronsonului de metrou Semanatoarea-Timpuri Noi.

Mai jos puteti admira filmuletul, avandu-i in loc de Nicolae si Elena Ceausescu pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban.

Genial…Pamflet care face un arc peste timp!!!🤔😯🧐

Gepostet von Radu Preda am Dienstag, 15. September 2020

* Tot in legatura cu Iohannis, va spunem ca Antena 3 l-a surprins pe primul om in stat poruncindu-i sefei de cabinet, Delia Dinu, sa-i mute tribuna mai acana, ca sa nu-l bata soarele in cap. Da, episodul ne-a amintit de scena paltonului aruncat pe masina, din februarie 2015 (Scrasnila Voda fiind enervat ca nu se repezise niciun valet sa i-l ia din mana), insa altceva vrem sa evidentiem: Werner se teme sa nu-l bata soarele-n cap. Totusi, lumina solara e buna, fiindca ajuta la fixarea vitaminei D3. Ceea ce ne duce cu gandul la episodul din februarie 2019, cand Klaus a facut spume la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD din acel moment propusese sa se taie bugetele serviciilor, iar surplusurile de bani sa fie alocate pentru acordarea de vitamina D copiilor.

Bun, am inteles: Klaus Iohannis are ceva impotriva vitaminei D. Dar intrebarea este: oare vitamina M ii place?

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Iohannis, urmasul lui Ceausescu, nu suporta lumina soarelui

  1. Soarele nu are cum sa il bata in cap, ca e batut in cap din nastere. Acesta este ca un blestem pentru tara si popor. Atata, minciuna, mediocritate, tupeu, ipocrizie ca la acest individ, cam rar intalnesti. Asemanarea dintre el si Ceausescu, este dictatura. La realizari, diferenta intre ei este ca cerul si pamantul, tot ce a construit Ceausescu, el a daramat. Acum este o tara secatuita, pusa pe tava strainilor. Pacat ca poporul nu da dovada de demnitate, curaj, macar pentru asi apara drepturile si libertatea, daca nu sunt in stare sa apere suveranitatea tari. Cand se vor „trezi” speriati ca au dormit prea mult, nu vor mai putea da timpul inapoi, vor fi obligati sa se resemneze, furiosi intre patru pereti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole