IOHANNIS, PASIBIL DE SUSPENDARE – Probleme dupa intalnirea cu Nicusor Dan

3713
Klaus Iohannis risca suspendarea

Klaus Iohannis este pasibil de suspendarea din functie.

Este anuntul facut de liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu dupa ce presedintele s-a intalnit joi, 24 septembrie 2020, la Cotroceni, cu candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan (click aici pentru a citi).

Tariceanu arata intr-o postare pe Facebook ca Iohannis “a mai dat un sut in spate Constitutiei”. Liderul ALDE ii transmite presedintelui ca daca scopul acestei intalniri a fost sa inteleaga mai mult din programul electoral al lui Nicusor Dan, trebuia sa-i cheme la Cotroceni si pe ceilalti candidati la Primaria Capitalei.

Tariceanu il avertizeaza pe presedinte ca daca scopul acestei intalniri a fost ca sa-i dea un ultim sprijin “pupilului PNL-ist”, atunci ceea ce a facut este impotriva legii fundamentale, iar toate aceste derapaje sunt contabilizate.

Liderul ALDE ii mai transmite sefului statului ca in momentul in care paharul se va umple, suspendarea lui va fi inevitabila!

Iata postarea facuta pe Facebook de Calin Popescu Tariceanu:

“Astazi, Klaus Iohannis a mai dat un sut in spate Constitutiei Romaniei! Intr-un gest de total dispret la adresa legii fundamentale a tarii, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primaria Capitalei. Ati ghicit: pe Plicusor Dan!

Daca scopul acestei intalniri a fost ca Presedintele tarii sa inteleaga mai mult din programul candidatului, atunci cred ca ar fi nimerit ca Iohannis sa-i invite si pe Firea, Basescu, Laufer, Coita sau Calinescu, pentru ca si ei sunt candidati, si ei au idei.
Daca scopul acestei intalniri a fost ca sa-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist il anunt pe dl Iohannis ca ceea ce face este impotriva legii fundamentale si ca toate aceste aceste derapaje le contabilizam, iar cand paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabila!

Nicusor, sustinerea lui Iohannis face tot atat cat o frectie Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tai, pentru ca daca te bazezi pe Iohannis…ramai in continuare rezervist!

6 comentarii la “IOHANNIS, PASIBIL DE SUSPENDARE – Probleme dupa intalnirea cu Nicusor Dan

 1. Comentariile pe Facebook nu ajuta la nimic. Indolenta, nepasarea, frica sau prostia opozitei au dus la dictatura medicala. Cum acest guWern a maturat toti specialistii din toate domeniile din toata tara, inclusiv din sanatate in timpul pandemiei, tot asa simplu ati fi putut matura grupul de crima organizata format din GuWernul LuCovid, in frunte cu nazistul de la Cotroceni. Nu este tarziu, dar cu Ciolacu in fruntea PSD-ului, mafia isi va continua dictatura 4 ani, daca va mai exista Romania pana atunci. Cu indolenta voastra condamnati generatii intregi la dictatura.

 2. IOHANIS, la Conferinta de presa din 23-09-2020:

  1. „Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi mințiți,…”
  2. „..votul este cel mai important instrument pentru a impune o direcție nouă, pozitivă.”

  1. Unul dintre politicienii care mai crede ca oamenii pot fi mintiti este ..Iohannis!
  De ce? Pentru ca este sustinatorul votului bezmetic, de pe vremea lui Nenea Iancu, de tipul „Eu cu cine votez”!

  Daca n-ar fi asa, ar spune ca alegatorii de Stanga trebuie sa voteze partide si candidati de Stanga, iar cei de Dreapta partide si candidati de Dreapta!

  A pretinde alegatorilor, care abia se descurca in jungla candidaturilor, sa aleaga ei cele mai bune proiecte, este o enorma ABERATIE!

  Datoria alegatorului trebuie sa fie aceea de a alege intre partidele si candidatii „familiei lui politice”, nu intre promisiunile care se fac pe tot spectrul politic!

  Deci, alegatorii de Stanga trebuie sa aleaga intre partidele de Stanga si candidatii acestora, iar alegatorii de Dreapta intre partidele de Dreapta si candidatii acestora!

  2. VOTUL nu poate impune „o directie noua, pozitiva”, pentru simplul fapt ca se voteaza un candidat sau un partid, iar nu „o directie noua, pozitiva”!

  „O directie noua, pozitiva” se poate impune pe scena politica DOAR prin Responsabilizarea intregii clase politice, prin obligarea tuturor celor ce detin functii publice sa depuna un juramant de Responsabilitate!

  Restul, este tentativa lui Iohannis de a-i prosti pe cei care nu stiu daca sunt de Stanga, sau Dreapta!

 3. Iohannis un penal si un vanzator de tara! Pur si simplu nu ai ce comenta. Mai rau este ca au creat peste hotare grupuri infractionale peneliste sustinute si platite de catre Rares Bogdan si Basescu. Aceste grupuri formate din cei care muncesc afara sunt platite sa voteze ce vor liberalii si Iohannis. AUR este o grupare care s a nascut in Anglia cu ajutorul liberalilor si care isi spun patrioti. Aceste ciurucuri vor infunda Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole