IOHANNIS A FOST INEXISTENT – Eurodeputata Carmen Avram acuza: „Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari”

2357

Dupa mai bine de patru zile si patru nopti de negocieri purtate dur la Bruxelles, pentru alocarea banilor europeni, Romania a iesit invinsa. Asta in timp ce Polonia si Ungaria – state numite si “copiii neascultatori” ai Europei – au castigat.

Constatarea este facuta de eurodeputata Carmen Avram (foto), care remarca faptul ca Romania nu a avut niciun cuvant de spus la masa negocierilor cu marile puteri ale UE.

Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari„, acuza Avram.

Rezultatul il datoram presedintelui Romaniei, care a fost mai mult inexistent, in comparatie cu alti lideri europeni care au fost vocali si de neclintit.

Prezentam concluziile europarlamentarului PSD Carmen Avram:

Summitul de la Bruxelles s-a terminat, Romania a pierdut. Exact cum anticipam acum 3 zile, modesti, fara prieteni si fara forta de negociere, am plecat acasa cu ce au negociat altii pentru noi. Romania va primi, deci, mai putini bani decat in varianta initiala.
Altii, printre care si noii ‘copii neascultatori’ ai Europei, Polonia si Ungaria, au castigat. Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari. Asta, dupa 4 zile si 4 nopti de negocieri dure, in care presedintele Romaniei a fost, practic, inexistent. Vocea sa nu s-a auzit deloc. Spre deosebire de a altor lideri est europeni care au fost vocali si de neclintit.
Cand o sa vedeti declaratiile victorioase ale PNL, sa stiti ca sunt cosmetizate, elegant spus. Romania n-a existat la aceste negocieri pentru viitorul Europei post-covid„.

2 comentarii la “IOHANNIS A FOST INEXISTENT – Eurodeputata Carmen Avram acuza: „Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari”

  1. Oare de ce promovati cu rea stiinta informatii false! Romania a primit un cuantum din acest pachet de ajutor european, nu pe baza unor negocieri directe!!! Nimeni nu mai negociaza sumele pentru fiecare!!! S-a depasit de mult acest ,,MIT TRIBAL„ . Atribuirile sunt acordate pe baza unor criterii preanticipate deja de mai multi ani! S-au negociat doar doua lucruri: 1. faptul ca unele state au dorit ca acordarea acestui ajutor european sa se faca pe baza respectarii Statului de Drept, si de transparenta a cheltuirii banilor ! 2. Sunt 4 state care nu au dorit acordarea tuturor acestor sume cu titlu gratuit ci doar partial iar cealalta parte ca si imprumuturi cu o dobanda foarte mica! Nimeni nu a pierdut la acest Summit! Toata Europa a castigat, aratand, ca poate fi o Uniune!

  2. Dancila a obținut 100 de miliarde, adică jumătate din pib– ul României! Cata ipocrizie și minciuna pesedista! Daca era dancila acolo, o puneau aia sa dea bani, adică taxa pe prostie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole