INTARZIERI LA PLATA SALARIILOR BUGETARILOR – Ministerul de Finante anunta ce se intampla

673

sursa foto: observatornews.ro

Ministerul de Finante a facut sambata, 14 mai 2022, precizari referitoare la intarzierea platii unor salarii in sistemul bugetar. Finantele dau asigurari ca dispun de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar.


Potrivit MF, din motive obiective, in 13 mai 2022 s-au inregistrat disfunctionalitati ale sistemelor informatice partajate care asigura transferul sumelor in sistemul bancar, precum si in sistemul de plati interbancare, inregistrandu-se intarzieri partiale la plata. Finantele anunta ca 60% din obligatiile de plata au fost realizate la timp, iar restul operatiunilor de transfer se vor realiza luni, 16 mai 2022

Iata anuntul ministerului de Finante:

Ministerul Finantelor da asigurari ca dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar.
Din motive obiective, in data de 13 mai 2022, s-au inregistrat disfunctionalitati ale sistemelor informatice partajate care asigura transferul sumelor in sistemul bancar, precum si in sistemul de plati interbancare, inregistrandu-se intarzieri partiale la plata.
Precizam ca 60% din obligatiile de plata au fost realizate la timp, iar restul operatiunilor de transfer se vor realiza luni, 16 mai 2022. In toate cazurile este vorba de termene de plata scadente in zilele de 14 si 15 mai a.c.
Regretam neajunsurile create si le dam asigurari tuturor celor afectati ca depunem toate eforturile pentru ca astfel de disfunctionalitati tehnice sa nu se mai repete”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole