Incompetenta liberala: romanii sunt pusi in pericol in fiecare zi

1222
liberalizarea pietei energiei electrice

Este incredibil ce se intampla in Romania sub Guvernul Orban. Romanii sunt obligati sa poarte masca peste tot, insa actualul regim nu este in stare nici macar sa asigure niste masti sigure. A recunoscut-o chiar ministrul Economiei Virgil Popescu (foto). Acesta a explicat linistit ca jumatate dintre mastile care se comercializeaza nu protejeaza.

“Sunt dezamagit de calitatea mastilor de protectie aflate pe piata in acest moment. Daca va spun ca jumatate din mastile care se gasesc la comercializare, in momentul de fata, in retelele de distributie – hypermarketuri, farmacii, depozite, la importatori – nu respecta, adica nu ne protejeaza, ati zice ca exagerez, dar asta este realitatea. Vreau sa dau un mesaj foarte clar ca acest lucru trebuie sa inceteze. Nu putem sa acceptam sa fie puse la comercializare masti care nu protejeaza populatia”, a precizat Virgil Popescu.

Asa, si Guvernul ce face? Cum isi protejeaza el cetatenii? Sau doar ne anunta ca mastile nu sunt bune? Pai atunci sa nu mai cumparam masti, iar autoritatile sa nu mai amendeze. Vai de noi pe mana cui am ajuns…

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

1 comentariu la “Incompetenta liberala: romanii sunt pusi in pericol in fiecare zi

  1. „Vai de noi pe mana cui am ajuns…”. Eu inteleg ca un animal sa ajunga pe mana unui macelar, el nu se poate apara, nu poate riposta, dar o populatie (???), cu milioane de oameni, sa nu se poata apara in fata catorva „macelari”?. Este foarte trist, iar indolenta , supunerea si tacerea va va costa in multe cazuri …viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole