INCHIDEREA MINELOR: MESAJ PENTRU PREMIER – Se „ataca” ordonantele: „Vom face plangeri penale”

474

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Alianta pentru Patrie anunta initierea procedurilor pentru a bloca toate legile, Ordonantele si Hotararile de Guvern „antiromanesti, initiative care continua sa distruga economia Romaniei si viata milioanelor de romani”.

Secretarul Genral al APP, Codrin Stefanescu, precizeaza ca formatiunea politica ataca Ordonantele privind inchiderea minelor in sistem etapizat, „distrugerea mineritului in Romania, si batjocorirea a zecilor de mii de familii de mineri, care vor ramane fara locuri de munca”.

Alianta precizeaza intr-un comunicat de presa ca in cazul in care Guvernul nu abroga Ordonanta lichidarii mineritului romanesc, „vom face plangeri penale impotriva tuturor semnatarilor OUG 108/30.06.2022 si vom solicita in instanta ca acestia sa raspunda si in civil, cu propriile lor averi!”.

Iata anuntul APP:

Astazi vom ataca Ordonantele privind inchiderea minelor in sistem etapizat, distrugerea mineritului in Romania, si batjocorirea a zecilor de mii de familii de mineri, care vor ramane fara locuri de munca.

Astfel:

A.P.P. a cerut astazi Guvernului Romaniei, printr-o adresa oficiala, sa abroge Ordonanta de Urgenta nr.108/30.06.2022, privind decarbonizarea sectorului energetic, publicata in M.O partea I, nr. 659/01.07.2022.

A.P.P. a depus si la Avocatul Poporului o adresa oficiala, prin care ii solicitam sa sesizeze de urgenta Curtea Constitutionala a Romaniei, asupra aspectelor de neconstitutionalitate in ceea ce priveste OUG nr.108/30.06. 2022.
A.P.P. stiind ca actualul Guvern al Romaniei continua linia obedienta fata de Bruxelles si total sfidatoare fata de propriul popor roman, va depune in Parlament un proiect de lege, prin care va elimina OUG 108/30.06.2022.

A.P.P. reaminteste Guvernului Romaniei, ca de fiecare data, ca in cazul in care nu abroga Ordonanta lichidarii mineritului romanesc, vom face Plangeri penale impotriva tuturor semnatarilor OUG 108/30.06.2022 si vom solicita in instanta ca acestia sa raspunda si in civil, cu propriile lor averi!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole