IMPOZIT ZERO PENTRU HORECA– Iata avizele primite in Camera Deputatilor. Proiectul a fost deja adoptat de Senat (Documente)

1230

foto: tvsudest.ro

Proiectul legislativ al deputatului Marian Gheorghe Cucsa cu privire la impozitul zero pentru industria HORECA, proiect adoptat de Senat, si care se afla in dezbatere la Camera Deputatilor (click aici pentru a citi), a fost avizat negativ de catre doua comisii din Camera Deputatilor.

Astfel, Comisia pentru munca si protectie sociala si Comisia Juridica au avizat negativ proiectul. Urmeaza ca propunerea legislativa sa fie supusa la vot in Plenul Camerei.

Potrivit expunerii de motive, propunerea are ca obiect scutirea de la plata impozitelor atat a firmelor, cat si a angajatilor din industria HORECA pentru anii fiscali 2020, 2021,2022.

Se mai arata ca peste 40.000 de romani lucreaza in domeniu, iar cifra de afaceri era, in “perioadele bune”, de 5 miliarde euro:

“Dupa mai multe discutii avute cu reprezentantii din domeniu, am ajuns la concluzia ca varianta impozitului o pentru o perioada de 3 ani, cat sa revina situatia si sa se reporneasca economia, este mana de ajutor de care are nevoie industria HORECA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole