IFN RADIAT DE BNR – Banca Nationala a Romaniei a dispus radierea din Registrul general Institutii Financiare Nebancare a societatii TBI LEASING IFN – S.A. (Ordinul)

1761
IFN RADIAT DE BNR – Banca Nationala a Romaniei a dispus radierea din Registrul general Institutii Financiare Nebancare a societatii TBI LEASING IFN – S.A. (Ordinul)

Banca Nationala a Romaniei a dispus radierea unei institutii financiare nebancare (IFN). Este vorba despre TBI LEASING IFN – S.A.

Astfel, Ordinului nr. 293 din 4 octombrie 2021 al guvernatorului BNR Mugur Isarescu (foto), publicat in Monitorul Oficial si intrat in vigoare la 15 octombrie 2021 (vezi facsimil), radierea TBI LEASING IFN – S.A. a avut loc la cererea societatii.

Iata ordinul guvernatorului BNR Mugur Isarescu privind radierea TBI LEASING IFN S.A.:

Avand in vedere solicitarea de radiere din Registrul general Institutii Financiare Nebancare a Societatii TBI LEASING IFN – S.A., formulata prin scrisoarea remisa Bancii Nationale a Romaniei prin posta electronica si inregistrata cu nr. VI/14.026 din 21.09.2021, precum si indeplinirea cerintelor prevazute de art. 113 alin. (1) din Regulamentul Bancii Nationale a Romaniei nr. 20/2009 privind institutiile financiare nebancare, cu modificarile si completarile ulterioare,

in baza prevederilor art. 28 alin. (1) lit. a) si alin. (2) din Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare, cu modificarile si completarile ulterioare,

in temeiul prevederilor art. 35 alin. (1) si (3) din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei si ale Hotararii Parlamentului Romaniei nr. 19/2019 pentru numirea Consiliului de administratie al Bancii Nationale a Romaniei,

guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei emite urmatorul ordin:

Articol unic. – Se dispune publicarea efectuarii radierii din Registrul general Institutii Financiare Nebancare, tinut de catre Banca Nationala a Romaniei, a Societatii TBI LEASING IFN – S.A., cu sediul in str. Putul lui Zamfir nr. 8-12, et. 2, sectorul 1, Bucuresti, inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/1526/2002, cod unic de inregistrare 14482325, inscrisa in Registrul general cu nr. RG-PJR-41-10032, la sectiunea k) ‘Activitati multiple de creditare’”.

1 comentariu la “IFN RADIAT DE BNR – Banca Nationala a Romaniei a dispus radierea din Registrul general Institutii Financiare Nebancare a societatii TBI LEASING IFN – S.A. (Ordinul)

 1. RADIATĂ DE BNR DE DOUA ORI,IFN-ul TBI LEASING,FACE VICTIME ÎN CONTINUARE ÎN RÂNDUL IMM-URILOR ȘI A PERSOANELEOR FIZICE.Este imposibil să nu fi auzit măcar o dată la televizor reclama ultra cunoscutei instituții non-bancare sau să nu fi văzut prin marile orașe afișul cu invitația parșivă de a le trece pragul. Odata căzut în capcană greu mai scapi. Și ei știu bine asta. De aceea, au făcut o campanie agresivă în care ne îndeamnă cu tot felul de oferte de bani.Căci ei asta fac, vând bani pe un preț foarte scump.

  Dovada stau poveștile emoționale ale celor ajunși victime ale acestei modalități de cumpărare prin leasing.Sunt nenumărate cazuri concrete ale unor oameni de afaceri târâți prin tribunale pentru a fi deposedați de bunurile societăților în contul împrumuturilor făcute dupa o rată neplătită la timp.

  Practica nu a trecut chiar nevăzută de autoritățile române. ÎN OCTOMBRIE ANUL TRECUT, GUVERUNUL BĂNCII NAȚIONALE A ROMÂNIEI A EMIS UN ORDIN (nr293/2021) PRIN CARE A RADIAT DIN REGISTRUL GENERAL AL INF-urilor SOCIETATEA TBI LEASING SA. Decizia a devenit OFICIALĂ DUPĂ PUBLICAREA ORDINULUI ÎN MONITORUL OFICIAL “SE DISPUNE PUBLICARRA EFECTUĂRII RADIERII DIN REGISTRUL GENERAL GENERAL INSTITUȚII FINANCIARE NEBANCARE A ȚINUT DE CĂTRE BANCA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI A SOCIETĂȚII TBI LEASING IFN-S.A cu SEDIUL IN STR PUTULLUI ZAMFIR NR 8 -12 et2 sector 1 BUCURESTI INSCRISA IN REGISTRUL GENERAL CU NR RG-PJR-41-10032 la sectiunea k
  “Activități multiple de creditare” se menționează în documentul citat.TBI LEASING A MAI FOST RADIATIA O DATA ÎN 2014 însă nu a avut nicio problemă să revină pe piața de credite cu aceleași metode.
  DECIZIA a ajuns și probă în INSTANȚĂ, ÎNSĂ JUDECĂTORII NU AU ȚINUT CONT DE ORDINUL BNR în judecarea spetelor deoarece se pare ca este adevărat când se SPUNE DESPRE CORUPȚIE CĂ ARE BRAȚUL LUNG.Cel putin acum așa stau lucrurile. Puțin știu pentru că informația nu este chiar la
  vedete, că în spatele acestui IFN se află multi rușii prin intermediul unor bulgari colaboratori și-au deschis acest IFN în mai multe state Europene. Și nu îi merge deloc rău. BANCA TBI ALĂTURI DE DIVIZIA TBI LEASING IFN A ÎNREGISTRAT ÎN PLINĂ PANDEMIE UN PROFIT MAI MARE CU 20% decât înainte de apariția viruslui Covid-19.
  Se pare că am SCĂPAT DE PANDEMIE, DAR DE TBI LEASING IFN CÂND SCĂPĂM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole