„Hotul” lui Simion, pe faras

1915

Ministrul PNL al Energiei, Virgil Popescu (foto stanga), revine in prim-plan dupa scena de luni, 7 februarie 2022, din timpul motiunii simple depuse impotriva lui de catre Alianta pentru Unirea Romanilor, cand copresedintele AUR George Simion (foto dreapta) l-a apucat de gat si i-a strigat: „Esti un hot”, Popescu raspunzandu-i: „Esti un prost”.

La doua zile dupa episodul de mai sus, Popescu s-a remarcat din nou – dar nu prin prezenta, ci prin absenta. Mai precis, ministru a lipsit de la sedinta pe care coalitia PSD-PNL-UDMR a tinut-o in formula restransa. Si nu e doar atat: auzim ca Partidul Social Democrat face presiuni din ce in ce mai mari asupra Partidului National Liberal, in general, si in special asupra premierului Nicolae Ciuca, astfel incat prim-ministrul sa-l dea afara din Guvern pe Virgil Popescu, din cauza ca nu este in stare sa gestioneze criza facturilor uriase la energie electrica si gaze naturale.

Ce sa zicem… Noua ne e teama sa nu ne trezim ca-n zicala „Am scapat de dracul si am dat de tac-su”. Adica bine ar fi ca PNL sa aduca un ministru capabil in locul lui Virgil Popescu, nu pe cineva care sa-si dea cu stangu-n dreptul sau – mai rau – sa agraveze situatia.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole