HORECA IMPREUNA – Mastercard a lansat pe piata un program educational pentru profesionistii din industria locala

695

Sursa Foto: upromania.ro

In plina pandemie, Mastercard a lansat un program revolutionar care este menit sa salveze antrepenorii din industria locala de hoteluri, restaurante si cafenele.

Programul poarta denumirea de “HoReCa Impreuna” si este un program educational complex, pus la dispozitia profesionistilor din industria locala cu titlu gratuit.

Mai mult, scopul principal al programului este acela de a oferi antreprenorilor din HoReCa resurse si instrumente pentru a se putea adapta intr-un ritm alert la provocarile generate de pandemie si la condiitiile in care intreaga societate romaneasca se afla.

Astfel, antreprenorii autohtoni au sansa de a-si relansa business-ul, prin parghii de identificare si valorificare a oportunitatilor de accelerare a afacerii.

Programul “HoReCa Impreuna” a luat nastere oficial miercuri, 22 iulie 2020, in regim online, iar in urmatoarea perioada vor avea loc mai multe sesiuni live la care vor putea lua parte specialisti din intreaga tara.

Concret, in intervalul august – septembrie 2020 se vor desfasura cinci module live, ghidate de practici globale de invatare si dezvoltate pentru a adresa nevoi specifice, cu care se confrunta antreprenorii intr-o realitate noua, scrisa de efectele pandemiei, conform comunicatului emis de FoodBiz, luni, 20 iulie 2020.

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Croatia, Mastercard:

Industria HoReCa se confrunta cu efecte si provocari fara precedent. Din fericire, spiritul antreprenorial poate face diferenta si in astfel de vremuri, datorita capacitatii de gandire laterala, adaptabilitatii si curajului de a inova, calitati care pot deveni reteta relansarii succesului, cu ajutorul potrivit, la momentul potrivit. Suntem mandri ca facem parte din acest program complex, alaturi de partenerii nostri, si ca putem pune resursele si know-how-ul Mastercard in domeniul platilor digitale in slujba revenirii uneia dintre cele mai importante industrii pentru economia locala.”

Maria Predoiu, CEO si Cofondator Qriser:

Chiar si in perioade de criza acuta, precum cea pe care o traversam, solutiile pentru iesirea din criza sunt chiar la oamenii afectati. Insa, pentru a aduce aceste solutii la lumina, oamenii au nevoie sa iasa din presiunea cotidiana, sa se lase inspirati, incurajati si sa exploreze noi teritorii de know-how ce deschid idei si directii noi pentru depasirea crizei. Programul “HoReCa Impreuna” este un program educational foarte aplicat si adaptat, prin care, alaturi de parteneri, de experti, facilitatori si de invitati speciali, dorim sa sprijinim antreprenorii din HoReCa cu know-how si inspiratie pentru inovarea si restartarea cresterii business-urilor in noua realitate.”

* Gasiti aici: https://horeca-impreuna.ro/, mai multe informatii despre “HoReCa Impreuna”

* Cititi mai multe detalii in revista FoodBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole