GYPSYCOIN, CRIPTOMONEDA ROMILOR ANUNTATA DE DORIN CIOABA, CRESTE EXPLOZIV – Proiectul cripto va functiona atat ca moneda de schimb, cat si pentru finantarea de acte caritabile
Daniel Cioaba, autointitulat rege al romilor, a anuntat dezvoltarea unui nou proiect de criptomoneda, creat ca moneda de schimb si de finantare a proiectelor caritabile pentru comunitatea romilor: Gypsycoin.
Lansata pe 31 iulie 2021, criptomoneda a crescut deja de 10 ori, ajungand sa se tranzactioneze cu 0.00000959 dolari. In total, au fost puse in circulatie un trilion de criptomonede Gypsycoin, din care 90% au fost „arse”, iar targetul pe care si l-au propus dezvoltatorii este de un dolar pe token.
Proiectul este dezvoltat pe blockchain-ul SmartChain furnizat de Binance, ceea ce inseamna ca lichiditatea care sta la baza acestui simbol este in moneda BNB, "imprumutand” din potentialul de crestere a acesteia.
Anuntul
Congresul Mondial al Uniunii Internationale a Romilor a anuntat zilele trecute, intr-un comunicat, ca noul proiect cripto va functiona atat ca moneda de schimb pentru investitii si plati, cat si ca sursa de finantare a actelor de caritate si a proiectelor educationale. Astfel, Daniel Cioaba, Presedintele Uniunii Internationale a Romilor – Filiala Romania, anunta ca dezvolta acest nou proiect de criptomoneda, se arata in comunicat.
„Proiectul GYPSYCOIN este o premiera in initiativa coeziunii comunitatilor de romi la nivel global. Acest proiect reprezinta prima moneda universala a romilor de pretutindeni. GYPSYCOIN cuprinde si o latura de dezvoltare sociala. Aceasta vizeaza combaterea discriminarii si xenofobiei, cat si dezvoltarea sociala si educationala a romilor. Proiectul domnului Cioaba se angajeaza sa sprijine minoritatea roma in demersurile acesteia spre integrarea sociala, sa consolideze identitatea etnica, sa promoveze diversitatea culturala si sa creasca gradul de educatie si implicare sociala a minoritatii rome”, potrivit comunicatului transmis de Daniel Cioaba.
Potrivit datelor disponibile pe coinsniper.net/ , Gypsycoin are in acest moment o capitalizare de piata de peste 2 milioane de dolari, cu un pret la tranzactionare de 0.0000095908452780 dolari americani/ token.
Proiectul cripto este prima moneda digitala universala a romilor
Imaginea si designul proiectului combina elementele traditionale cu cele moderne. Asa a aparut simbolul GYPSYCOIN: roata tiganeasca traditionala in simbioza cu circuitele unei placi electronice. Acest simbol a fost conceput in acest fel, menit sa fie recunoscut cu usurinta, mai precizeaza sursa citata.
Conform prezentarii proiectului pe site-ul oficial, datele Gypsycoin sunt urmatoarele:
- Lansat la 31 iulie 2021;
- 90% din totalul prevazut de tokenuri (1 trilion) au fost arse;
- 1000 de detinatori in prima saptamana;
- crestere x10 ori in prima saptamana;
- Investitorii si entuziastii au inceput sa promoveze proiectul nostru;
- Am primit peste 14.000 de voturi pe CoinSniper;
- Am fost listati pe BoggedFinance.
Taskuri in derulare:
- Listare pe: CoinMarketCap & CoinGecko;
- Listare pe o noua platforma digitala: Hotbit;
- Organizarea primului nostru eveniment caritabil, unde vom furniza alimente si bunuri oamenilor nevoiasi;
- Vom participa la o emisiune TV unde vom discuta detalii despre proiectul nostru.
GYPSYCOIN este creat pe blockchain-ul SmartChain furnizat de Binance
In acelasi timp, initiatorii criptomonedei romilor arata, potrivit gypsycoin.finance care sunt detaliile tehnice ale Gypsycoin
„Tokenul GYPSYCOIN este creat pe blockchain-ul SmartChain furnizat de Binance. Aceasta inseamna ca lichiditatea care sta la baza acestui simbol este in moneda BNB. Aceasta este un lucru foarte avantajos pentru proiect deoarece Token-ul este direct proportional cu BNB. Asa cum este Binance in continua crestere, are un potential ridicat de dezvoltare. Prin urmare, simbolul GYPSYCOIN va creste direct proportional cu BNB. Tokenul beneficiaza de serviciile si transferurile de securitate cibernetica ale SmartChain. Transferurile se fac rapid si fara probleme. Binance Smart Chain este un serviciu blockchain care permite dezvoltatorilor sa isi creeze propriile aplicatii descentralizate care utilizeaza contracte inteligente. ”, se arata pe pagina web a proiectului.
GYPSYCOIN este asociat unei cauze, se arata in comunicatul lui Dorin Cioaba. Aceasta cauza este dezvoltarea multilaterala a comunitatilor de romi, mai sustine el.
Moneda digitala pentru furnizarea de alimente si obiecte de uz casnic familiilor nevoiase
Din acest punct de vedere, aspectele cheie pe care se concentreaza acest proiect sunt furnizarea de alimente si obiecte de uz casnic familiilor nevoiase, educatia sanitara, promovarea pargusului educatiei scolare, educatia morala civica si educatia tehnologica, potrivit sursei citate.
In acest sens, GYPSYCOIN are mai multe intrebuintari. Acestea sunt: finantare acte de caritate; moneda de schimb pentru comunitate; finantare de proiecte educationale; investitii financiare pe termen lung si plati. Caracterul comunitar al acestui token este redat de distributia de pe piata. Din acest punct de vedere, GYPSYCOIN se potriveste cu dinamica actualei piete cripto. Asadar, 90% din monede au fost arse (scoase din uz), ramanand 10% pentru a circula pe piata. Tinand cont de latura traditionalista a comunitatilor de romi, motto-ul GYPSYCOIN poate fi rezumat la respectarea traditiei prin promovarea inovatiei. In general, proiectul este determinat sa aiba un impact major asupra comunitatilor de romi din intreaga lume si sa simbolizeze unitatea.
Alte subiecte acoperite de GYPSYCOIN sunt: sanatatea mediului inconjurator, initiativa cetateneasca, etica, educatie pentru sanatate, sport, educatie pentru nutritie, abilitati informatice si tehnologie, literatura, muzica, cultura generala, constientizarea problemelor actuale ale societatii. Odata cu implementarea proiectelor, productivitatea si rezultatele sunt atent masurate, iar acestea sunt analizate si se reflecta in mod constant asupra acestora, pentru a imbunatatii calitatea serviciilor oferite.
Acest proiect este unul deschis, iar moneda GYPSYCOIN va putea dispune de utilizari aditionale, in functie de evolutia si parteneriatele proiectului si beneficiaza de sprijinul International Romani Union, se mai arata in comunicat.