GUVERNUL ORBAN A INTRAT IN ISTORIE – Cu Ludovic Orban premier si Florin Citu ministru de Finante, datoria guvernamentala a atins cel mai ridicat nivel de dupa 1989 (Document)

1613

Guvernul condus de Ludovic Orban (foto) a intrat in istorie. Din pacate a facut-o intr-un mod total negativ.

Cu Ludovic Orban premier si Florin Citu ministru de Finante, datoria guvernamentala a atins cel mai ridicat nivel de dupa 1989. Dezvaluirea a fost facuta de reputatul profesor universitar Cristian Socol.

Astfel, Socol arata ca datoria guvernamentala in Produsul Intern Brut a ajuns la o valoare record de 40%, cea mai mare pondere din perioada postdecembrista (vezi facsimil). Iar viteza de imprumut este cuprinsa intre 850 si 1000 de euro pe imprumut.

Cristian Socol aminteste ca in 2016 datoria guvernamentala era de 37,3% din PIB, iar in octombrie 2019 de 34,7% din PIB.

Iata dezvaluirea profesorului Cristian Socol, facuta marti, 14 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook:

Record negativ.

Datoria guvernamentala a explodat, minimum 5 ani eforturile de dezvoltare ale Romaniei vor fi puse in pericol de cresterea exploziva a serviciului datoriei.

Cu o viteza de imprumut cuprinsa intre 850 si 1000 euro pe minut, datoria guvernamentala in PIB a ajuns la un record de 40% din PIB, cea mai mare pondere din perioada postdecembrista.

De reamintit ca in anul 2016 datoria guvernamentala era de 37,3% din PIB iar in octombrie 2019 de 34,7% din PIB”.

2 comentarii la “GUVERNUL ORBAN A INTRAT IN ISTORIE – Cu Ludovic Orban premier si Florin Citu ministru de Finante, datoria guvernamentala a atins cel mai ridicat nivel de dupa 1989 (Document)

  1. Ba, voi chiar credeti ce spuneti? Câțu e cam primul si singurul min de finante care a venit in parlament sa va explice ca la prosti cum stau lucrurile in economia financiara. Teodoroiu lua notite si nubstia cum sa combata cele spuse, fiindca, ce sa vezi…. nu avea argumente stiintifice…. La el totul era fantasmagonie… Se uita ca plodu’ de a 5a la ecuatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole