GUVERNUL NU DUBLEAZA ALOCATIILE – “Nu va crapa obrazul?”

777
Guvernul nu dubleaza alocatiile

Guvernul nu dubleaza alocatiile, desi Parlamentul a adoptat proiectul de lege privind respingerea OUG 123/2020 prin care alocatiile se mareau doar cu 20%.

Astfel, prin respingerea OUG, ramane in vigoare legea care prevede dublarea alocatiilor de la 1 septembrie, de la 150 la 300 de lei.

Copiii insa vor trebui sa astepte dublarea alocatiilor cel putin pana cand Curtea Constitutionala va lua o decizie. Si asta pentru ca Executivul condus de Ludovic Orban (foto) Orban a atacat la CCR Legea privind respingerea OUG 123/2020. Practic, Guvernul nu dubleaza alocatiile, asa cum prevede legea aflata in vigoare.

Decizia Executivului este dur criticata si de liderul PSD Marcel Ciolacu. Acesta le cere guvernantilor sa nu-si mai bata joc de copii, sa respecte legea si sa dubleze alocatiile: “Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine?”.

Iata postarea facuta pe Facebook de Marcel Ciolacu:

“Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine?!

Acelasi Guvern incompetent care a facut din deschiderea scolilor o mare bataie de joc, se lupta acum pe toate caile sa nu dubleze alocatiile copiilor!

Azi, penelistii au contestat din nou la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament si promulgata de presedintele Iohannis. Asta desi CCR le-a mai spus o data ca bat campii si ca legea votata de PSD este perfect constitutionala.

Iohannis trebuie sa iasa astazi si sa justifice aceasta noua decizie aberanta a Guvernului sau! Pana cand mai tolereaza acest guvern care fura pana si drepturile copiilor?!

Eu am un singur mesaj. Nu va mai bateti joc de copii!
DUBLATI ALOCATIILE! Respectati legea!”

1 comentariu la “GUVERNUL NU DUBLEAZA ALOCATIILE – “Nu va crapa obrazul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole