GUVERNUL CITU, ACUZAT DE SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE – Banii din PNRR promisi de Iohannis si Citu: „Romania nu va primi niciun euro in acest an”

4321
ULTIMELE DECIZII ALE GUVERNULUI CITU – Doua ordonante de urgenta adoptate

Muntii de euro din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) promisi romanilor de Klaus Iohannis si premierul Florin Citu nu vor veni in acest an, sustine PSD, care acuza guvernantii de subminarea economiei.
Social-democratii spun ca Romania nu se poate baza pentru finantarea deficitului urias pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR.
Si mai grav, Romania pierde un an pentru contractarea proiectelor, arata PSD intr-o postare pe facebook:

„Domnilor guvernanti, sunteti vinovati de subminarea economiei nationale”.

Iata postarea PSD:

„ZERO EURO DIN PNRR IN 2021!

PSD a avut dreptate! Romania nu va primi niciun euro din PNRR in acest an!

Romania NU se poate baza pentru finantarea deficitului urias pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR!
Mai mult, Romania pierde un an pentru contractarea proiectelor!
Autostrada Moldovei devine un vis spulberat de incompetenta guvernantilor pastoriti de #FlorinCitu!
Si mai grav intreg capitolul Energie – coordonat de liberalul Virgil Popescu – trebuie refacut!
Comisia Europeana a respins categoric atribuirea directa a sutelor de milioane de euro catre sponsorii de partid ai puterii.
Vicepremierul Dan Barna, seful lui Cristian Ghinea – principalul responsabil pentru esecurile repetate privind PNRR-ul – a fost nevoit sa accepte evidenta si sa dea dreptate #PSD!
Este de-a dreptul criminal ca Romania e nevoita sa se imprumute alte miliarde de euro si sa plateasca dobanzi grele pentru a suplini absenta avansului din PNRR!
Domnilor guvernanti, sunteti vinovati de SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE!”.

5 comentarii la “GUVERNUL CITU, ACUZAT DE SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE – Banii din PNRR promisi de Iohannis si Citu: „Romania nu va primi niciun euro in acest an”

  1. Consider ca acesti guvernanți și-au „făcut suficient de mult datoria fata de Occident, de stăpânii lor”. Asa nu se mai poate! Trebuie imediat schimbați și deferiti justiției!

  2. Ca cetățean al acestei țări, pe care am slujit-o peste 20 de ani,, sub drapel,, rog și cer organelor în drept, plătite din bani publici, să intervină, să cerceteze și să ia măsurile legale în consecință.
    ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE,, Art 16 alin.2 din Constituție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole