Guvernarea cioturilor

1256
Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Lucian Bode si Nicolae Ciuca

Regimul Iohannis-Orban tine cu tot dinadinsul sa isi dovedeasca micimea. Chiar vineri, 18 septembrie 2020, premierul si presedintele si-au dat inca o data masura penibilitatii: s-au dus sa inaugureze… tineti-va bine… 18 km. Da, ati citit bine: optsprezece kilometri. Klaus Iohannis si Ludovic Orban s-au afisat tantosi, nevoie mare, pe santierul portiunii Iernut-Chetani din Autostrada Transilvania. Ciudat este insa ca Sica si Werner l-au luat cu ei, pe langa ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe cel al Apararii Nationale, Nicolae Ciuca. Probabil ca Raluca Turcan era ocupata (fiindca de obicei ea se inghesuie in fata camerelor de luat vederi), iar Ciuca a fost singurul care a raspuns la apelul bocancilor. Oricum: ne-am fi asteptat ca Bode sa se planga de faptul ca autostrada are un parapet din beton intre sensuri, astfel incat masina SPP-ului nu poate intra pe contrasens daca se grabeste.

Dar sa nu deviem: nu e prima data cand cabinetul Orban se faleste cu un flintic. Exact in urma cu o luna, la 18 august 2020, Sica Mandolina si subordonatul Lucian Bode au dat navala sa sarbatoreasca semnarea contractului pentru 4,5 km din centura de nord a Bucurestilor (pe care – sanchi – ei o denumesc „autostrada”). Fix asa: 4 kilometri si jumatate. Si nu a fost vorba despre darea lor in folosinta, ci doar despre semnarea contractului de proiectare si de executie. Si nota bene: guvernantii nu au sarbatorit oricum, ci cu artificii!

Asadar, de aceea spunem ca actuala guvernare este una a cioturilor. Si chiar ne gandim daca nu cumva „clanul Mandolina” este o porecla nepotrivita pentru actuala echipa guvernamentala, in frunte cu tatucul ei, Klaus Iohannis. De fapt, porecla ar trebui sa fie „clanul Carpaci de Bucuresti”. Oricum, cele doua clanuri Carpaci – din Bucuresti si din Timisoara – au un element comun: afacerile imobiliare.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor.

2 comentarii la “Guvernarea cioturilor

  1. Ei (mafioti), stiu de ce sarbatoresc fiecare Km, astia vor fi ultimii . Dupa alegeri vor uita si cuvantul autostrazi, sau drumuri nationale, agenda lor este alta din 20 septembrie: listarea la bursa de valori a companiilor romanesti care au mai ramas, si livrarea masiva de sclavi spre stapani. Am o intrebare pentru opozitia (care nu s-a opus, ca de aia poarta numele de opozitie) surda, muta si oarba, de ce nu s-a opus inchideri minelor de carbune?. Raspunsul pentru inchidere nu este o cercetare in domeniul OZN-urilor, este planul de lichidare a companiilor romanesti oferite pe tava strainilor. Apropo de carbune: de ce Germania isi deschide cea mai mare mina de carbuni?. Raspunsul este simplu: miile de mineri ramasi pe drumuri, vor fi serviti tot pe tava STAPANEI. Cum sa progreseze Romania, cum sa traiasca populatia decent, cand stapani au nevoie de sclavi pentru tarile lor, iar in Romania vor sa aiva tot confortul, cu aer curat, tehnologie 5G, si poporul sa fie alimentat cu gunoaie importate, iar produsele fabricate de straini in tara voastra, iau drumul occidentului?. Cand va veti trezi, cand nu veti mai avea nici nume de tara?.

  2. Ei (mafioti), stiu de ce sarbatoresc fiecare Km, astia vor fi ultimii . Dupa alegeri vor uita si cuvantul autostrazi, sau drumuri nationale, agenda lor este alta din 20 septembrie: listarea la bursa de valori a companiilor romanesti care au mai ramas, si livrarea masiva de sclavi spre stapani. Am o intrebare pentru opozitia (care nu s-a opus, ca de aia poarta numele de opozitie) surda, muta si oarba, de ce nu s-a opus inchideri minelor de carbune?. Raspunsul pentru inchidere nu este o cercetare in domeniul OZN-urilor, este planul de lichidare a companiilor romanesti oferite pe tava strainilor. Apropo de carbune: de ce Germania isi deschide cea mai mare mina de carbuni?. Raspunsul este simplu: miile de mineri ramasi pe drumuri, vor fi serviti tot pe tava STAPANEI. Cum sa progreseze Romania, cum sa traiasca populatia decent, cand stapani au nevoie de sclavi pentru tarile lor, iar in Romania vor sa aiva tot confortul, cu aer curat, tehnologie 5G, si poporul sa fie alimentat cu gunoaie importate, iar produsele fabricate de straini in tara voastra, iau drumul occidentului?. Cand va veti trezi, cand nu veti mai avea nici nume de tara?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole