GROAPA LIBERALA – Indatorarea Romaniei a ajuns la 13 miliarde euro: “Vor ajunge sa indatoreze Romania intr-un an, la nivelul la care a fost imprumutul de la FMI in 2010, 20 de milliarde de euro”

1211

Romania a intrat intr-o “groapa liberala”. Asta intrucat Guvernul Iohannis-Orban i-a indatorat pe romani la un nivel fara precedent.

Senatorul Radu Preda (foto), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, dezvaluie ca in doar 9 luni de guvernare, Executivul PNL a indatorat Romania cu peste 13 miliarde de euro. Preda atrage atentia ca in cazul in care PNL va continua sa conduca tara, imprumuturile contractate vor ajunge la nivelul imprumutului luat cu ani in urma de la FMI, de regimul PDL-Basescu, in cuantum de 20 miliarde euro.

Prezentam postarea de pe Facebook a senatorului PSD Radu Preda:

“PNL ingroapa in datorii urmatoarele generatii de copii si nepoti!

Guvernul Orban duce Romania la sapa de lemn. In cazul in care guvernantii liberali nu sunt demisi cat mai repede, vor ajunge sa indatoreze Romania intr-un an, la nivelul la care a fost imprumutul de la FMI in 2010, 20 de milliarde de euro!

La 9 luni de guvernare, PNL a indatorat Romania peste 13 miliarde de euro, bani care vor fi platiti de fiecare roman si de generatiile urmatoare!

In Guvernarea Iohannis-Orban, fiecare roman devine fara voia lui datornic la banci pentru viata lui si viata copiilor si nepotiilor lui!

Liberalii au prostit pur si simplu romanii cu o fituica de program economic care nu exista, care nu are niciun fel de finantare, iar in realitate i-a indatorat pe zeci de ani la institutii financiare de creditare.

Asta a facut PNL in 9 luni de guvernare, datorii peste datorii pentru fiecare roman!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole