GREVA DE LA STB S-A INCHEIAT – Peste 90% din soferi au iesit pe traseu

1390

sursa foto: facebook Nicusor Dan

Angajatii Societatii de Transport Bucuresti (STB) au suspendat dupa cinci zile actiunea de protest si au reluat activitatea luni, 25 ianuarie 2022.

Potrivit STB, la ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a iesit in traseu, conform graficului de transport. Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca discutiile purtate luni seara cu angajatii si sindicalistii de la STB au avut succes.
Edilul spune ca discutiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB sa se imbunatateasca in limitele posibilului, in functie de bugetele disponibile. Luni, directorul Societatii de Transport Bucuresti, Adrian Crit, Crit, anunta ca cine nu se prezinta la munca trei zile consecutiv risca sa aiba contractul de munca desfacut, asa cum prevede contractul de munca.

Iata anuntul STB:

„La ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a iesit in traseu, conform graficului de transport.
Dupa cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala si a provocat daune financiare masive Societatii de Transport Bucuressti, angajatii au inteles ca nu pot ignora legea si obligatiile pe care le au fata de cetatenii din zona metropolitana Bucuresti Ilfov.
Manipularea liderilor de sindicat, a caror revendicari nu aveau nimic de-a face cu imbunatatirea conditiilor de munca, servind doar propriilor interese, a incetat in aceasta dimineata. 
Angajatii nostri au inteles ca trebuie sa respecte legea si cetateanul.
Pentru a identifica vehiculele in traseu si pentru a planifica deplasarea in timp real, utilizatorii STB SA pot folosi aplicatia InfoTB. Aceasta poate fi direct descarcata din App Store sau Google Play:
_ https://apps.apple.com/ro/app/info-stb/id1454773234
-https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa”

Iata anuntul lui Nicusor Dan:

„Greva de la STB s-a incheiat. Discutiile de aseara cu angajatii si sindicalistii de la STB au avut succes, iar azi dimineata aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au iesit pe traseu.
Discutiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB sa se imbunatateasca in limitele posibilului, in functie de bugetele disponibile.
Multumesc tuturor celor care s-au implicat in rezolvarea crizei si regret ca bucurestenii au fost privati timp de 5 zile de serviciul de transport public la suprafata”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole