GREVA DE LA STB, DECLARATA ILEGALA DE INSTANTA – Tribunalul Bucuresti a dispus reluarea imediata a activitatii (Document)

2490
drept de proprietate

Tribunalul Bucuresti a decis vineri, 21 ianuarie 2022, ca greva declansata de angajatii Societatii de Transport Bucuresti (STB), este ilegala. Instanta a dispus reluarea imediata a activitatii.

Pana in prezent, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a iesit pe traseu, desi joi instanta a decis suspendarea grevei si reluarea de indata a activitatii, iar vineri s-a declarat ilegala. Unul dintre sindicalisti a declarat vineri dimineata ca dacă directorul STB isi da demisia, toata autobaza Ferentari iese pe traseu. Directorul STB, Adrian Crit, a respins insa aceasta varianta:

Directorul STB: „Angajatii sa inteleaga ca isi pericliteaza locul de munca”

Directorul STB, Adrian Crit a declarat insa ca este deschis dialogului, si le-a cerut scuze bucurestenilor pentru situatia creata:

„Vom face tot ce e posibil ca sa deblocam aceasta situatie. Sentinta judecatoreasca e executorie. Angajatii sa inteleaga ca isi pericliteaza locul de munca”.

Greva a inceput joi

Angajatii STB SA au intrat in greva spontana joi dimineata, motiv pentru care mijloacele de transport nu au iesit pe traseu. In aceste conditii, Capitala a fost blocata la o ora de varf. STB a acuzat faptul ca intreruperea lucrului este o actiune ilegala si nu se vor plati orele nelucrate salariatilor implicati.

Reamintim ca judecatoarea Loredana Florescu de la Tribunalul Bucuresti a suspendat joi, 20 ianuarie 2022, greva de la Societatea de Transport Bucuresti. Instanta a dispus reluarea de indata a activitatii.


1 comentariu la “GREVA DE LA STB, DECLARATA ILEGALA DE INSTANTA – Tribunalul Bucuresti a dispus reluarea imediata a activitatii (Document)

  1. Iar puneți cizma pe grumazul muncitorilor greva a apărut datorita suferinței și a neregulilor din cadrul societății ilegalitățile se pare ca sunt chiar în biroul directorului care are tupeul sa amenințe șoferii ca își pierd locurile de munca deci o societate întreaga rămâne fără șoferi de traseu ???? Domnule director cevtupeu aveți sa amenințați atâția oameni?? O arma va mai trebuie și suntem ca laclupeni 29 ce se întâmplă acolo iar mergeți cu intimidatul și amenintatul și concedierile muncitorilor care va sunt incomozi findca vad ce afaceri murdare aveți și ce nereguli și ilegalități faceți???Da ce salariu aveți dv că director ?? Ce indemnizații aveți câte mașini aveți la cheremul dv pentru deplasările dv….cât combustibil furați pentru mașină personala pe care o reparații tot în cadrul societății???? Credeți ca oamenii nu vad ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole