Ghiolbania lui Orban. Iohannis, agentul electoral al lui Nicusor (Video)

883
In Romania urmeaza cresteri de taxe si austeritate

* Nu e zi lasata de la Dumnezeu in care Ludovic Orban si Klaus Iohannis sa nu ne faca a ne intreba cu ce am gresit, de ne-am ales cu un asemenea presedinte, respectiv premier. De data aceasta, nu respectam ierarhia, ci incepem cu servitorul, nu cu stapanul. Nu mai devreme de miercuri, 16 septembrie 2020, Sica Mandolina a dat cu mucii in fasole intr-un mare fel: l-a intrebat pe un barbat cu dizabilitati ce viteza prinde scaunul sau cu rotile. Da, ati citit bine: Orban chiar a comis o asemenea ghiolbanie. Nu e nevoie sa ne credeti pe cuvant, ci sa dati click pe clipul de mai jos.

Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile…CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta….

Gepostet von Dan Barbu am Mittwoch, 16. September 2020

* Mutandu-ne atentia la celalalt politician in cazul caruia simtul ridicolului trece pe trotuarul opus cand il vede, trebuie sa va spunem ca in aceeasi zi de miercuri, 16 septembrie 2020, presedintele Klaus Iohannis a facut ceea ce stie el cel mai bine: agitatie politica, sfidand pentru a nenumarata oara Constitutia, care ii dicteaza sa se situeze deasupra oricarei tabere. Mai exact, Scrasnila Voda a iesit sa besteleasca PSD-ul deoarece, chipurile, Partidul Social Democrat ar fi inventat subiectul cu Nicusor Dan si interventia acestuia la Primaria Sectorului 4 in favoarea dubiosului afacerist Mihai „Caine” Mitrache. Asta in conditiile in care Dan singur, cu gurita lui, a recunoscut lobby-ul facut pentru presupusul interlop.

Totusi, doua lucruri tinem sa remarcam:

1. Werner nu a pronuntat niciodata numele lui Nicusor Dan.

2. Intrebatorii adunati la Cotroceni au fost de toata jena, niciunul dintre purtatorii de legitimatii de presa neindraznind sa-i ceara lui Klaus un punct de vedere despre traficul de influenta de care este acuzat cel poreclit Plicusor Ban.

Altminteri, cel dintai plavan al tarii (nu tresariti – „plavan” inseamna si „blond”) ne-a aratat din nou ca ii e lene sa pronunte corect, din gura lui iesind vocabula „anteroara”, pe modelul cuvantului „peroada”.

Dupa cum spuneam, iata spumegarile prezidentiale pe tema scandalului Nicusor Dan (vezi video):

In incheiere, le transmit un mesaj tuturor candidatilor. Chiar daca aceasta campanie electorala este diferita, folositi toate mijloacele de comunicare pentru a va prezenta proiectele romanilor! Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile! Practicile invechite, toxice, de a se incerca acoperirea unor administratii locale dezastruoase cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie sa ramana de domeniul trecutului. Aratati-le oamenilor ce veti face pentru ei si convingeti-i sa va acorde increderea. Lupta politica este, in primul rand, o lupta de proiecte pentru comunitati. Este ceea ce asteapta romanii si ii incurajez pe toti candidatii sa raspunda acestor dorinte legitime ale cetatenilor. (…)

Putem sa constatam usor ca din cand in cand apar persoane noi in politica si unii au chiar succes. Pe de alta parte, este evident ca a candida este un drept al oricarui cetatean si ceea ce mi se pare mie important in aceasta campanie – si de-asta am si spus-o – este sa ne indepartam usor, usor de acel model de campanie cu tot felul de atacuri la persoana, cu tot felul de subiecte inventate si sa ne apropiem mai mult de cetatean. Pana la urma, oamenii vor sa auda cu ce proiecte vin candidatii – daca li se asfalteaza strada, daca se repara incalzirea centralizata, daca se rezolva problema cu transportul public, daca se rezolva problema traficului, problema poluarii, problema parcurilor, a scolilor, a spitalelor. Cam asta asteapta oamenii se auda, nu tot felul de certuri pe subiecte inventate. Acum intamplarea face sa fi trecut si eu prin cateva campanii si stiu ca un anumit mare partid foloseste cu predilectie aceasta metoda, de a inventa subiecte si de la unul se ajunge la urmatorul, ca sa distraga atentia de la anumite carente in administratie. Nu as spune ca trebuie sa vina obligatoriu oameni noi. Avem oameni buni in politica, dar cred ca este momentul sa facem altfel de campanie electorala, o campanie centrata pe nevoile comunitatilor”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole