GERMANIA CUMPARA ROMANIA – Ce se ascunde in spatele pretinsului succes anuntat de Iohannis: “Sa vedem lista de ‘cumparaturi ieftine’ din aceasta toamna ale activelor de infrastructura economica pe care Romania le va scoate pe taraba”

11629

Romania va fi cumparata bucata cu bucata de Germania. Asta se ascunde in spatele asa-zisului succes invocat de presedintele Klaus Iohannis (foto stanga, alaturi de cancelarul german Angela Merkel), care a anuntat ca Romania va avea la dispozitie 80 de miliarde de euro, bani europeni.

Concluzia ii apartine consultantului politic Cozmin Gusa. Acesta arata intr-un scurt comentariu facut marti, 21 iulie 2020, pe pagina sa de Facebook, faptul ca respectiva suma de bani nu ar fi putut sa fie alocata Romaniei fara acceptul Germaniei. Or, cele 80 de miliarde de euro destinate Romaniei devoaleaza, in opinia lui Gusa, ca Germania are planuri cu tara noastra.

La prima vedere multi ar fi tentati sa spuna ca nu este neaparat un lucru rau. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Asta intrucat companiile germane vor cumpara incepand cu aceasta toamna infrastructura economica a Romaniei, iar totul se va intampla la preturi preferentiale.

Iata analiza consultantului politic Cozmin Gusa:

80 de miliarde Euro: prima confirmare ca Germania are planuri pentru Romania!

Sa parasim ideea cu vointa si talentul de negociator ale lui KlauSILa, care au determinat alocarea de fonduri de azi noapte, ar fi o ipoteza neserioasa.

Este clar ca fara vointa Germaniei, impusa celorlalti negociatori, Romania n-ar fi primit aceasta suma. Ramane sa observam care e PRETUL, respectiv conditiile SUBTERANE si NEASUMATE PUBLIC ce-au stat la baza sprijinului german. Adica pe romaneste, sa vedem LISTA DE ‘CUMPARATURI IEFTINE’ din aceasta toamna ale activelor de infrastructura economica pe care Romania le va scoate pe taraba, respectiv companiile germane care le vor achizitiona preferential…

7 comentarii la “GERMANIA CUMPARA ROMANIA – Ce se ascunde in spatele pretinsului succes anuntat de Iohannis: “Sa vedem lista de ‘cumparaturi ieftine’ din aceasta toamna ale activelor de infrastructura economica pe care Romania le va scoate pe taraba”

  1. Cu esticii stim lecția, chiar si acum cred ca tinem agenda zilnica a lor si suntem in topul listei. Din totdeauna puterile lumii ne-au dat „atentie” când a fost vorba de resursele romanesti. Pacatul nu asta! Ci faptul ca nu le gestionam in avantajul României.

  2. Nu ne indoim nici o clipa de faptul ca atat timp cat mai sta ciuma galbena la guvernare, colonia va fi vanduta pe nimic. Cu PSD mai trageam sperante; dar vedeti nu este voie sa fii nationalist, sa tii cu tara ta, cu firmele/produsele romanesti; esti bagat la inchisoare. Dreapta conduce acum in cloaca ue . Nu-mi pun nici o speranta nici in alegerile din aceasta toamna. STS stie de ce.

  3. Și Bulgaria a fost „cumpărată” bucată cu bucată, parţial, de Germania şi deja, economic, a depăşit România. Rusofilul psd-ist şi duplicitar Cozmin Guşă ar trebui să tacă în veci în ce priveşte politica externă a României. Probabil că el ar vrea să intrăm pe gratis, prin dezinformare ( şi propagandă neagră practicate şi la anumite emisiuni ale Realitatea TV pe care o păstoreşte) diversiune şi manipularea românilor în sfera de influienţă rusească, poate şi în CSI ca să trăim şi noi precum românii aflaţi sub ocupaţie în Ucraina sau R.Moldova. Domnule Guşă de ce nu te muţi tu la Moscova ca să scapi de asuprirea germană?

    1. Bulgaria este departe in urma Romaniei ca performanta/dezvoltare economica. Este suficient sa mergi prin Bulgaria si sa vezi linistea industriala si sa compari cu Roania, unde vezi la tot pasul hale de productie/depozitare etc.

  4. Ma deranjeaza expunerea pompoasa a unui real insucces si pofta cu care sunt inghitite toate prostiile expuse! Astia chiar ne cred pe toti niste tampiti!? Ceea ce este si mai rau este ca nu vad politicienii iesind si atacand nesimtirea etalarii acestor „sucesuri”. Ce ii face sa nu spuna nimic????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole