GEORGE ESTE PE VAL – Platforma BCR are 1 milion de utilizatori si o crestere de 112% a tranzactiilor

1078
GEORGE ESTE SUS PE VAL

Sursa Foto: Behance

Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat rezultate peste asteptari cu platforma inteligenta de banking “George”. Astfel, George a ajuns cel mai performant si eficient produs bancar dezvoltat de catre BCR.

Astfel, cu 1 milion de utilizatori si o crestere a tranzactiilor cu 112% in primele 9 luni ale anului 2020, putem afrima ca George este pe val. Nu o spunem doar noi, ci si reprezentantii BCR intr-un comunicat emis la inceputul lunii noiembrie 2020, in care isi prezinta activitatea din primele 9 luni ale anului 2020.

Mai exact, platforma George are o crestere de 60% in primele 9 luni din 2020, fata de aceeasi perioada a anului 2019, iar numarul tranzactiilor a crescut cu 112% in primele 9 luni, comparativ cu perioada similara din 2019.

Potrivit comunicatului BCR, 9 din 10 utilizatori folosesc varianta mobile.

In egala masura, conturile in valuta au crescut cu peste 200%, in primele 9 luni ale anului 2020, fata de aceeasi perioada a anului trecut (2019).

In acelasi timp, “George Moneyback”, programul de loialitate care ofera bani inapoi, ca reducere, clientilor care folosesc plata cu cardul, a ajuns la 230.000 de utilizatori in doar trei luni.

Vin puternic din urma urmatoarele programe ale BCR:

Platforma online “Casa Mea App”gestioneaza fluxul de documente pentru creditele ipotecare standard. Aceasta a fost utilizata pentru 43% din cele 8.800 de credite ipotecare nou acordate;

Programul “Scoala de Bani” – a ajuns in primul semestru la circa 21.000 de adulti si copii, fiind organizate sesiuni online de educatie financiara si ateliere pentru copii;

Platforma de educatie antreprenoriala “Scoala de Business” – a ajuns la 8.500 de utilizatori (antreprenori, manageri, liberi profesionisti, profesori si studenti). Mai mult, echipa BCR a realizat sesiuni online cu peste 1.000 de antreprenori in care echipa BCR a discutat despre indicatorii de incredere pe care o banca ii urmareste atunci cand crediteaza;

Acceleratorul „BCR–INNOVX” – a selectat 10 firme de tehnologie pentru grupa Scaleups (cu cifre de afaceri sau finantari atrase de peste 1 milion euro), ajungand astfel, in mai putin de doi ani la 79 de start – up – uri din toata tara care au participat in programele de incubare si accelerare, mai este specificat in comunicatul emis de BCR.

* Cititi aici comunicatul integral emis de BCR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole