FURNIZAREA GAZULUI SI ENERGIEI ELECTRICE – Concluziile discutiilor dintre premierul Ciuca si ministri

967

sursa foto: facebook Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca a avut marti, 4 ianuarie 2021, o intalnire la Guvern cu responsabilii in domeniul energiei. Potrivit unui comunicat, din discutii a rezultat ca Romania nu va avea probleme in aceasta iarna cu furnizarea energiei electrice si a gazului.

Discutiile au vizat stadiul pregatirilor pentru sezonul de iarna, din perspectiva  evolutiilor sectorului energetic in Romania. Potrivit Executivului, in privinta furnizarii de gaze, sunt asigurate cantitatile de gaz pentru functionarea aprovizionarii in conditii de normalitate.

Iata anuntul Guvernului:

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciuca a avut o intalnire de lucru cu viceprim-ministrul si ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spataru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, presedintele ANRE, Dumitru Chirita, reprezentanti ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz si ai Ministerului Mediului.
Discutiile au vizat stadiul pregatirilor pentru sezonul de iarna, din perspectiva  evolutiilor sectorului energetic in Romania.
Din analiza, a rezultat ca furnizarea energiei electrice este asigurata atat pentru serviciile esentiale, cat si pentru consumatorii casnici si alte categorii de consumatori.
In privinta furnizarii de gaze, sunt asigurate cantitatile de gaz pentru functionarea aprovizionarii in conditii de normalitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole