FONDURI PENTRU PRODUCTIA DE LEGUME – Se dau mai multi bani

744

sursa foto: facebook Petre Daea

Guvernul a aprobat hotararea pentru aprobarea Programului de sustinere a productiei de legume in spatii protejate pentru anul 2022.


Astfel, se suplimenteaza resursele financiare necesare achitarii obligatiilor de plata catre potentialii beneficiari ai schemei de ajutor de minimis inscrisi in Program in ciclul II de productie cu 74.711.000 lei, de la 265.283.000 lei la 339.994.000 lei, reprezentand echivalentul a 68.721.000 euro.

Prin actul normativ aprobat suplimentam bugetul alocat programului de sustinere a productiei de legume, venind in sprijinul fermierilor, astfel incat acestia sa poata produce in continuare pentru tara, sa-si consolideze si sa-si dezvolte fermele”, a declarat ministrul Agriculturii, Petrea Daea.

Se fac platile

Astfel, prin actul normativ se asigura efectuarea platilor pentru beneficiarii Programului din Ciclul II de productie, cu impact asupra continuarii lucrarilor specifice in spatii protejate pentru noile culturi. Pentru Ciclul II de productie, valoarea maxima a sprijinului financiar de ajutor de minimis/beneficiar este de 1.000 euro/cultura/1.000 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole