Foamea de bani il va face pe Nicusor sa tradeze

1111

La cat de tare s-a dat noul primar general Nicusor Dan (foto) cu fundul de pamant pe vremea Gabrielei Firea, ne-am fi asteptat ca acum el sa tina primele pagini ale ziarelor si breaking news-urile televiziunilor, facand dezvaluiri pe banda rulanta despre neregulile gasite in Primaria Capitalei.

Totusi, dupa cum vedem, Nicusor merge deocamdata pe burta. Si nu pentru ca nu l-ar manca limba s-o improaste pe Firea cu noroi (punand eterna si fascinanta placa a grelei mosteniri), ci dintr-un calcul mult mai subtil: cel poreclit „Plicusor Ban” nu vrea sa faca valuri acum, deoarece pregateste o lovitura de teatru. Mai exact, proaspatul edil le coace fostilor colegi din USR o epocala tradare. Da, ne referim la aceeasi Uniune Salvati Romania careia Dan ii datoreaza consacrarea la nivel national. Caci sa fim realisti: fara reteaua USR, Nicusor ar fi ramas o vedeta la nivel de Bucuresti, dar cam atat.

Si mai exact, se pare ca Nicusor Dan se incalzeste pentru inregimentarea in Partidul National Liberal, ca sa-i faca pe plac premierului Ludovic Orban, astfel incat acesta sa-si desfaca mai larg baierile pungii. Ne referim, desigur, la ajutoarele pe care Guvernul le acorda in fiecare an Primariei Generale a Bucurestilor.

Ipoteza a fost lansata luni, 2 noiembrie 2020, de catre jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) pe Inpolitics.ro, acesta estimand ca nicusoriada se va produce foarte aproape de 6 decembrie – data alegerilor parlamentare. In egala masura, BTI avanseaza alt scenariu, la fel de spectaculos, legat de „Plicusor Ban”. Click aici ca sa-l cititi!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole