FLORIN CITU IAR SE LAUDA – Ministrul Finantelor se bate cu pumnul in piept pe seama Ikea: “Am luat masurile corecte si am reusit sa reducem semnificativ impactul crizei”

990

Se mai intampla si minuni in ceea ce priveste economia Romaniei.

Intr-o perioada in care multe afaceri intampina mari probleme din cauza epidemiei de coronavirus, dar si a masurilor nu tocmai inspirate luate de guvernul Orban, Ikea Romania refuza sa foloseasca banii de la buget pentru plata somajului tehnic.

Anuntul a fost facut de ministrul de Finante Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Motivul pentru care Ikea a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata somajului tehnic: compania estimeaza ca rezultatele companiei urmeaza sa fie mai bune decat se astepta acum cateva luni de zile.

Iata anuntul facut de Florin Citu:

Felicitari IKEA!

Tocmai am terminat o video conferinta cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe si doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA Romania in legatura cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858 504 lei necesara platii somajului tehnic pentru perioada 17 martie – 12 iunie.

Reprezentatii companiei IKEA au spus ca desi ne aflam in fata multor provocari in perioada urmatoare, in opinia lor rezultatele companiei urmeaza sa fie mai bune decat se asteptau acum cateva luni de zile. Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata somajului tehnic.

Aceasta decizie a companiei este inca o dovada ca am luat masurile corecte la timpul potrivit si am reusit sa reducem semnificativ impactul crizei economice asupra companiilor care activeaza in Romania.

Multumesc IKEA si va asigur ca fondurile respective vor merge in acele segmente ale societatii care au mare nevoie de ajutor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole