FLORIN CITU DA BANII – Iata cine ii primeste

736
camera

sursa foto: Playtech.ro

Premierul Florin Citu a anuntat ca a fost aprobat programul IMM Invest, prelungirea pentru 2021, care include si Programul Agro Invest, destinat fermierilor.
Seful Executivului a precizat ca a fost aprobat si proiectul de ordonanta de urgenta pentru IMM Factor,

Iata declaratiile facute de premier:

„In sedinta de Guvern a fost aprobat programul IMM Invest, prelungirea pentru 2021, care include si Programul Agro Invest, destinat fermierilor. Anul trecut, cand am implementat IMM Invest, au fost mai multe probleme si am vazut nevoia de a crea un program special pentru fermieri, un program cu un plafon de 1 miliard de lei. Inteleg ca deja, suma este aproape solicitata deja si daca este un program de succes, asa cum a fost si IMM Invest, vom avea grija sa suplimentam suma.
In acelasi timp, a fost aprobat si proiectul de ordonanta de urgenta pentru IMM Factor, la fel, un plafon de 1 miliard de lei, doua ordonante de urgenta asteptate foarte mult de mediul de afaceri, anul trecut, acestea au sustinut economia si rezultatele bune pe care le-am avut in economie anul trecut, cu cea mai mare crestere economica din trimestrul IV din UE, cu mentinerea locurilor de munca. Acestea au fost rezultatele si acestor programe pe care le-am implementat anul trecut, pe care le prelungim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole