FLORIN CITU, ACUZAT DE ABUZ IN SERVICIU – Plangere penala

972
Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este acuzat de abuz in serviciu. Iar impotriva sa va fi depusa chiar si o plangere penala

Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este acuzat de abuz in serviciu. Iar impotriva sa va fi depusa chiar si o plangere penala.

Senatorul PSD Daniel Zamfir a anuntat marti, 20 octombrie 2020, ca va formula plangere penala de abuz in serviciu impotriva lui Florin Citu, dupa ce acesta a refuzat din nou sa se prezinte la audierile din Comisia Economica din Parlament. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Zamfir il catalogheaza pe Citu drept un “vataf infractor”, in contextul in care ministrul Finantelor refuza sa dea explicatii despre imprumuturile prin care a ingropat Romania in datorii, ba mai mult a secretizat documente care devoaleaza ce a facut cu banii romanilor.

Iata anuntul senatorului PSD Daniel Zamfir:

“Vataful de la Finante va fi penal!

Azi, pentru a sasea oara, ministrul finantelor a refuzat sa se prezinte-on line-in fata senatorilor din Comisia Economica.

Dupa ce a inglodat Romania in datorii si nu da nicio explicatie ce a facut cu cei peste 125 de miliarde imprumutati, Citu se poarta ca un vataf. Vataf infractor. A secretizat pe sest documente importante din minister, tocmai ca sa nu se afle public aranjamentele sulfuroase pe care le-a facut cu banii tarii.

Pentru refuzul repetat de a prezenta informatii Parlamentului, vom face plangere penala pentru abuz in serviciu. Nu o facem de dragul de a o face, o facem pentru a pune capat unui precedent devastator pentru functionarea Parlamentului pe viitor: refuzul unui ministru de a se prezenta in fata Parlamentului, stiind ca nu va fi sanctionat in niciun fel!”

1 comentariu la “FLORIN CITU, ACUZAT DE ABUZ IN SERVICIU – Plangere penala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole