FESTIVALUL INCOMPETENTILOR – Dupa ce a inchis restaurantele, Guvernul le redeschide. Anunturile lui Raed Arafat si Nelu Tataru (Video)

8913
Dupa ce a inchis restaurantele, Guvernul le redeschide. Anunturile lui Raed Arafat si Nelu Tataru

Un adevarat festival al incompetentilor. De asta avem parte zi de zi. Iar principalii protagonisti sunt membrii Guvernului Orban. Ultima dovada a incompetentei autoritatilor care chipurile ar trebui sa ne treaca cu bine prin pandemia de Covid a avut loc marti seara, 13 octombrie 2020, cand seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat (foto dreapta), insotit de ministrul Sanatatii Nelu Tataru (foto stanga), ne-a anuntat un lucru halucinanant. Mai exact, ca dupa ce a inchis restaurantele, Guvernul le redeschide.

Restaurantele au fost inchise ca sa fie redeschise

Astfel, dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana aceleasi personaje si acelasi Guvern au decis inchiderea restaurantelor la interior, Raed Arafat a anuntat marti seara noi masuri care vor permite reluarea activitatii restaurantelor la interior. O vor face insa cu anumite restrictii. Mai exact, in zonele cu pana la 1,5 cazuri de infectari la mia de locuitori restaurantele vor functiona la 50% din capacitate, in zonele unde se inregistreaza intre 1,5 si 3 cazuri de infectari la mia de locuitori vor functiona la capacitate de 30% si pana la ora 23, iar in zonele de peste 3 infectari la mia de locuitori restaurantele se vor inchide.

Aceleasi masuri se vor aplica si teatrelor, salilor de spectacole si cinematografelor, la randul lor inchise in urma cu cateva zile.

Iata declaratia lui Raed Arafat cu privire la redeschiderea restaurantelor:

“In alt rand de idei: referitor la programul teatrelor, cinematografelor, salilor de spectacol, restaurantelor, cafenelelor, acolo unde incidenta este sub sau egala cu 1,5 la mie ele vor functiona cu capacitatea de 50%. Atunci cand incidenta depaseste 1,5 si este pana la 3 la mie vor functiona cu capacitate de 30%, iar programul va fi redus pana la orele 23. Atunci cand incidenta depaseste 3 la mie activitatea va fi sistata. Aicea (sic!) fac paranteze pentru hoteluri: la peste 3 la mie hotelurile vor putea servi numai persoanele care sunt cazate in hotel”.

Altfel, acelasi Raed Arafat a anuntat interzicerea nuntilor, botezurilor si a aniversarilor in spatii inchise si deschise. De asemenea, purtarea mastii va deveni obligatorie si afara in zonele in care incidenta infectarilor depaseste 3 la mia de locuitori.

Iata declaratiile facute de ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat:

Declarații de presă susținute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat #NeluTataru #RaedArafat #PalatulVictoria

Declarații de presă susținute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat#NeluTataru #RaedArafat #PalatulVictoria

Gepostet von Partidul Naţional Liberal am Dienstag, 13. Oktober 2020

* Cititi aici toate hotararile adoptate marti seara, 13 octombrie 2020, de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta

3 comentarii la “FESTIVALUL INCOMPETENTILOR – Dupa ce a inchis restaurantele, Guvernul le redeschide. Anunturile lui Raed Arafat si Nelu Tataru (Video)

 1. Orban propune, în calitate de Președinte al CNSSU și tot Orban aprobă, în dubla calitate de Premier al României.Minunata tara !

 2. Sunteti o mizerie pentru tara asta. Ne este scârbă de voi toți . Ați distrus România .
  Zilnic ma intreb doar un lucru?!
  Chiar nu va pasa de nimic?! Chiar banii sunt cei mai importanți pe lumea asta?
  Oameni buni,nu luați nimic cu voi,tot cu 4-5 scânduri sub spate o sa stați și voi cum vom sta cu toții. Nu mai distrugeți și puținul care a rămas .
  Lumea fuge de acasă fiindcă este grav,o sa fuga cu toții ,o sa va faceți damblalele pana la un anumit punct și după? După ce vindeți totul și distrugeți totul,ce o sa faceți? Va mutați in alta țara nu? Sa procedați la fel?
  Fiindcă exista vorba aia,dacă tot iei din sac și nu pui,nu o sa mai ai de unde lua.
  Dar se pare ca voi gândiți pozitiv,exista fonduri nu? Nu are nimic fiindcă ne băgați pana in gât cu datorii.
  Un guvern bun scoate țara din datorii,cum a făcut Ceaușescu .
  Voi nu sunteți nici pe aproape sa-i pupați picioarele acelui om care a construit România .
  Raed Arafat ,ești un criminal,nu exista nici o comparație între tine și oamenii care fac crime doar ca ei sunt închiși iar tu ești liber fiindcă le faci curat in acte.
  Clopoțelul v-a suna pentru fiecare fiindcă așa hotărăște Dumnezeu dar,un lucru sa nu uitați ,totul se plătește pe pământ ,mai devreme sau mai târziu . Fiindcă toți care fac rău așa cum faceți voi,trebuie sa suporte consecințele . Sunteți fără coloana vertebrală ,niște Lipitori .
  Aveți impresia ca protecția asta și legile care le-ați adoptat vor tine la nesfârșit ?
  Nu o sa fie așa,vine o zi când v-a iesii soarele iar voi o sa ardeți .
  Nu știți nici măcar sa va exprimați bine iar voi încercați sa ne conduceti.
  Mizerabililor😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole