„FEBRA” BITCOIN INCENDIAZA RETELELE DE POKER – Castiguri de 158 de milioane de dolari lunar, platite in moneda crypto

2644

Frenezia Bitcoin se extinde in randul retelelor de poker online, pe masura ce criptomoneda continua „raliul” catre un nou maxim istoric: cel de 20.000 de dolari. In ultimele zile, criptomoneda a fluctuat intre 17.000 si 18.000 de dolari, inchizand saptamana la 18.064 dolari, prag atins duminica, 22 noiembrie. Reprezentantii Winning Poker Network, una dintre cele mai mari retele de poker din lume, care cuprinde numeroase site-uri de profil, au declarat ca numarul jucatorilor care solicita plata in crypto a crescut exponential in ultimele saptamani. In prezent, 95% dintre acestia cer Bitcoin, iar volumul de plati a ajuns la aproximativ 158 milioane dolari in Bitcoin in fiecare luna.

Winning Poker Network, o retea online care accepta numeroase site-uri de poker online din intreaga lume, a raportat o crestere a cererii de plati Bitcoin (BTC).

Intr-un interviu din 19 noiembrie pentru publicatia Bloomberg, Phil Nagy, CEO-ul din spatele Winning Poker Network (WPN), a declarat ca pana la 95% dintre jucatorii de poker solicita in prezent sa fie platiti in Bitcoin, relateaza cointelegraph.com.

Desi reteaua de poker accepta plati in mai multe criptomonede incepand cu anul 2014, CEO-ul WPN, Phil Nagy, a declarat ca in acest moment compania trebuie sa faca mai multe achizitii BTC ca niciodata din cauza cererii in crestere, determinata de „raliul” Bitcoin din ultimele saptamani, cand pretul a depasit toate pragurile de rezistenta prognozate de analisti (11.000 de dolari, 14.000 de dolari si 16.000 de dolari) si s-a stabilizat, in ultima saptamana, intre 17.000 si 18.000 de dolari.

Trebuie sa iesim in permanenta pe piata crypto si sa cumparam Bitcoin – masiv”, a spus Nagy, citat de cointelegraph.com.

Nagy a estimat ca, chiar inainte de aceasta crestere recenta a preturilor, WPN platea lunar peste 100 de milioane de dolari in BTC, aproximativ 60% din toate tranzactiile din retea. Extrapolate la 95% din plati, aceste sume echivaleaza in prezent cu aproximativ 158 milioane dolari in Bitcoin in fiecare luna.

Potrivit lui Nagy, majoritatea clientilor care joaca poker in retea locuiesc in Statele Unite ale Americii, ceea ce poate ajuta la explicarea preferintei lor pentru crypto ca mijloc de schimb. Pe de alta parte, dat fiind ca jocurile de noroc online sunt legale in doar 11 din 50 de state. CEO-ul WPN, cu sediul in Costa Rica, a recunoscut ca nu a verificat daca jucatorii isi inregistreaza castigurile in scopuri fiscale.

Bitcoin si pokerul online au o lunga istorie comuna, exista si multe paralele intre popularul joc de carti si tranzactionarea criptelor, incluzand chiar si terminologia: „know when to hold ‘em know when to fold ‘em” (trebuie să știi când să ții cărțile, să știi când arăți cărțile).

Fostii si actualii jucatori profesionisti de poker au fost puternic implicati in spatiul criptografic, inclusiv cofondatorul Blockfolio Ed Moncada si Doug Polk, care realizeaza si un canal crypto pe YouTube. America’s Cardroom, BlackChipPoker sau PokerKing sunt cele mai mari trei site-uri ale retelei WPN.

Unul dintre cele mai mari momente comune crypto- poker a avut loc anul trecut, cand WPN a stabilit un record mondial Guinness pentru cel mai mare jackpot criptografic pentru castigurile de poker online – 1.050.560 dolari, sau aproximativ 106 BTC la acea vreme.

Chiar si cu acest nivel de adoptie in lumea jocurilor de noroc online, Nagy a spus ca WPN converteste de obicei monedele Bitcoin pe care le primea de la jucatori direct in moede fiat pentru a evita sa fie afectat de volatilitate. Cu toate acestea, CEO WPN a admis ca este posibil ca este posibil sa decida sa nu maifaca aceasta conversie, daca cererea de plati Bitcoin continua sa creasca.

In 2020, pretul bitcoin a crescut cu 155%, sustinut de elementele fundamentale ale ecosistemului criptomonedelor, de inflatia monedelor fiat si de pandemia globala de coronavirus.

1 comentariu la “„FEBRA” BITCOIN INCENDIAZA RETELELE DE POKER – Castiguri de 158 de milioane de dolari lunar, platite in moneda crypto

  1. Buna seara mă numesc Vasile Traian și trăiesc în Romînia am auzit mai multe variante despre tranzacționarea criptomonedelor că nu ar fi adevărat că se cîștigă bani din tranzacționarea criptomonedelor și că ar tranzacționa pilot automat vă rog frumos spunețimi adevărul în speranța că voi primi un răspuns vă muĺțumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole