FC BARCELONA ANUNTA PARTENERIATUL CU CEA MAI MARE BURSA CRIPTO DIN EUROPA – Ce spun reprezentantii clubului spaniol despre legatura dintre lumea fotbalului si comunitatea cripto

781

sursa foto: FC Barcelona

Clubul FC Barcelona anunta ca a semnat un acord de parteneriat pe termen lung cu WhiteBIT, cea mai mare platforma europeana de exchange cripto, de origine ucraineana. Gigantul din lumea fotbalului arata ca noua colaborare cu WhiteBIT ii va sustine strategia comerciala si va consolida expansiunea internationala „atat pe teren, cat si in afara acestuia”, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul sau oficial.

Gilda Popa

Clubul spaniol a dezvaluit ca o alta tinta principala a parteneriatului este cresterea gradului de constientizare a comunitatii sportive cu privire la criptomonede si meritele acestora ,precizand ca logo-ul WhiteBIT va fi vizibil pe legendarul stadion Camp Nou in zilele meciului.

Suntem incantati sa anuntam acest nou parteneriat, un alt exemplu al angajamentului Clubului fata de inovare. In plus, acesta este un parteneriat care ne va ajuta sa continuam sa crestem si sa dezvoltam strategia noastra globala de expansiune comerciala, consolidand si mai mult Clubul, ramanand in acelasi timp un reper intr-un domeniu din ce in ce mai competitiv”, a declarat Juli Guiu, vicepresedinte al Departamentului de Marketing al FC Barcelona, citat de cryptopotato.com.

Acordul de parteneriat este semnat pentru trei ani: din 2022 pana in 2025. In aceasta perioada, platforma cripto va reprezenta si va colabora cu principalele divizii ale clubului de fotbal, precum echipele First Men si First Women, dar si cu echipele de baschet, handbal, futsal si hochei cu role, cu Barça Innovation Hub si echipa esport Barça. Cooperarea cuprinde si Barça Legends, si se va materializa in proiecte comune de popularizare a solutiilor tehnologice inovatoare.

Platforma WhiteBIT a fost fondata in 2018 la Harkov

Inceputul relatiei noastre cu legenda Barça in calitate de partener cripto oficial este un pas semnificativ pentru comunitate in ansamblu, iar pentru noi, este, de asemenea, o mare mandrie si responsabilitate. Visam si visam mare; prin urmare, suntem siguri ca parteneriatul va aduce o noua experienta de utilizare a criptomonedelor, accesibilitatea si inteligibilitatea acestora pentru toata lumea. Inca din primele zile, am fost inspirati sa aducem viitorul mai aproape si sa stabilim un nou nivel de integrare a solutiilor cripto in viata noastra”, a declarat Volodymyr Nosov, CEO WhiteBIT, potrivit CoinTelegraph.

WhiteBIT este cea mai mare bursa cripto din Europa. Compania are radacini ucrainene si a fost fondata in 2018 la Harkov. Acum are pana la 3,5 milioane de utilizatori si un personal de peste 700 de specialisti. In prezent, WhiteBIT este a doua cea mai sigura platforma cripto din lume, conform auditului independent CER.live. Bursa a castigat o mare popularitate, deoarece ofera numeroase modalitati convenabile de a depune si de a retrage principalele valute fiat mondiale cu cele mai mici comisioane. WhiteBIT stocheaza 96% din active in portofele reci si este auditat in mod regulat pentru conformitatea cu standardele de protectie a datelor cu caracter personal. Platforma ofera oportunitatea de a tranzactiona pe piata spot, de a folosi fonduri pentru tranzactionarea futures si in marja cu un efect de parghie de pana la 20x si are, de asemenea, propriul token, WhiteBIT Token (WBT).

Colaborarile cripto ale FC Barcelona

Clubul de fotbal catalan a semnat prima colaborare cu o companie cripto in 2020, unindu-si fortele cu proiectul cripto Chilliz. Parteneriatul a avut ca scop introducerea unui simbol specific, BAR bifat.

Barca si-a dublat eforturile in noiembrie anul trecut prin semnarea unui parteneriat global cu piata NFT Ownix. Ambele parti au promis ca vor lansa obiecte de colectie digitale (NFT), reprezentand evenimente emblematice din istoria echipei, cum ar fi afisarea recordului de 75 de trofee castigate in Spania si a celor 5 titluri UEFA Champions League.

Cateva saptamani mai tarziu, insa, Barca si-a reziliat acordul cu Ownix, deoarece unul dintre consultantii acestuia din urma – Moshe Hogeg – a fost arestat pentru mai multe infractiuni, cum ar fi frauda si agresiune sexuala.

In mod surprinzator, clubul si-a dat mana cu cel mai mare rival al sau – Real Madrid – la inceputul acestui an, depunand o cerere comuna de marca Metaverse. Colosii fotbalului au cautat sa ofere NFT-uri, imbracaminte virtuala, software cripto pentru gestionarea tranzactiilor cu criptomonede si software descarcabil pentru a fi utilizat ca portofel electronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole